J. B. | 20. 3. 2023, 09:01

Lionel Messi na avtocesti od junaka do bedaka: navijači PSG-ja besni zaradi obnašanja argentinskega zvezdnika (poglejte, kaj je storil)

Profimedia

Si je Argentinec po zadnjem porazu svojega kluba privoščil preprosto preveč?

Potem ko je Paris Saint-Germain še enkrat več klavrno končal svoj pohod na vrh Evrope, so odnosi znotraj velikana iz Pariza znova zelo napeti. Tudi po zaslugi razočaranih in besnih navijačev, ki ne skrivajo svojega ogorčenja po predčasnem slovesu od lige prvakov.

Ob tem je zanimivo, da se je v središču njihovega besa znašel kar eden in edini Lionel Messi.

Legendarni Argentinec je še pred nekaj meseci slavil največjo zmago v karieri, potem ko je reprezentanco svoje države popeljal do naslova svetovnega prvaka. Ko se je vrnil v Pariz, so ga v francoski presolnici pričakali skorajda s kraljevimi častmi.

Toda tudi Lionel Messi je na lastni koži spoznal, da je pot od junaka do bedaka velikokrat zelo kratka. In kultni zvezdnik je trenutno brez dvoma na avtocesti od tega, da v Parizu postane izobčenec.

Oddrvel je naravnost v garderobo

Paris Saint-Germain si je za vikend privoščil novo sramoto. Na Parku princev je gostil Rennes in izgubil z 0:2. Medtem ko je večina domačih nogometašev porazu navkljub po koncu tekme odšla pozdraviti navijače, je Lionel Messi oddrvel naravnost v garderobo.

Messiju je občinstvo na Parku princev žvižgalo že pred tekmo. Ko je uradni napovedovalec na stadionu obiskovalcem predstavil obe postavi za tekmo, je bilo ob omembi Lionela Messija mogoče zaznati ogromno mero negodovanja.

Marsikdo je prepričan, da poti nazaj ni več in da je vse skupaj začetek konca ljubezni med Parižani in Messijem, ki tudi po mnenju številnih strokovnjakov in poznavalcev razmer v prihodnji sezoni zagotovo ne bo več igral za PSG.

Profimedia

Argentincu pogodba tako ali tako poteče s koncem sezone in čeprav obstaja možnost avtomatičnega podaljšanja v primeru, da se s tem strinjata obe strani, se zdi takšen scenarij zelo težko uresničljiv.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec