J. B. | 16. 9. 2022, 08:16

Nemoralna ponudba za Jana Oblaka: velikan ga želi zasuti z denarjem

Profimedia

Kapetan slovenske reprezentance in najdražji nogometaš iz deželice na sončni strani Alp je dobil snubca, ki je pripravljen narediti vse za to, da bi ga zvabil v svoje vrste.

Da Jan Oblak spada med najboljše nogometne vratarje na svetu, ni treba posebej poudarjati. V Škofji Loki rojeni nogometaš že vrsto let brani na izredno visoki ravni. Toda ob tem se poraja vprašanje: koliko časa bo nekdanji član Olimpije iz Ljubljane sploh še branil v golu Atletica iz Madrida?

Zaželel si je prav Slovenca

Oblak si v španski prestolnici kruh služi že vse od leta 2014 dalje, ko je zapustil vrste portugalskega velikana Benfice. V zadnjih letih so ga mediji povezovali s številnimi drugimi klubi, v prvi vrsti z nesramno bogatim francoskim velikanom Paris Saint-Germainom. Zanimiv naj bi bil tudi Chelseaju in Liverpoolu, zdaj pa se je očitno v bitko zanj podal naslednji sila ugledni nogometni klub.

Kot poročajo številni tuji mediji, se je 29-letni Oblak znašel visoko na seznamu želja Manchester Uniteda. Trofejni angleški klub išče zamenjavo za Španca Davida de Geo, ki mu poleti tako ali tako poteče pogodba, trener Erik ten Hag pa si je zaželel v svoji ekipi videti prav Oblaka.

Tudi Oblaku, ki je trenutno poškodovan in vprašljiv za septembrski tekmi Slovenije proti Norveški in Švedski, po koncu sezone poteče pogodba z Atleticom, kar pomeni, da bi lahko Madrid dejansko zapustil celo brez odškodnine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)

Francoski medij Jeunes Footeux ob tem namiguje, da naj bi United Oblaka snubil z naravnost nemoralno ponudbo. Rdeči vragi so s slovenskim zvezdnikom menda pripravljeni podpisati pogodbo, ki bi mu prinesla astronomskih 18 milijonov evrov na sezono! To je skoraj dvakrat toliko, kolikor Oblak zasluži v Madridu ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol