N. V. | 7. 10. 2023, 12:08

FOTO: Neymar je postal očka (po skoku čez plot je v njegovo družino spet zasijala sreča)

Instagram/Bruna Biancardi

Nogometaševo ljubezensko življenje je bilo to poletje v središču pozornosti, potem ko je junija priznal, da je prevaral nosečo partnerico.

Brazilski nogometaš Neymar in njegova partnerica Bruna Biancardi sta na družbenih omrežjih delila veselo novico. Postala sta starša punčke Mavie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

"Mavie je prišla, da dopolni najino življenje. Dobrodošla, hči! Že zdaj te imava zelo rada. Hvala, ker si izbrala naju," sta zapisala na Instagramu. Na fotografiji par v naročju drži malo Mavie, poljubljata jo na lice. Oboževalci so jima v komentarjih že čestitali. 

Medtem ko je to njun prvi skupni otrok, pa ima nogometaš z nekdanjo izbranko Carolino Dantas že sina Davija Lucco. Star je 12 let.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Po burnih časih v njunem razmerju spet sreča

Spomnimo, Neymarjevo ljubezensko življenje je bilo to poletje v središču pozornosti, potem ko je junija priznal, da je prevaral nosečo Biancardijevo. Na Instagramu je prosil za odpuščanje. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

"To delam za vaju in za najino družino. Opravičujem se, kar se opravičiti še da. Tega mi ni bilo treba storiti, ampak te potrebujem v našem življenju. Videl sem, kako zelo si trpela zaradi vsega tega in kako si želiš biti z mano in kako zelo želim biti jaz s tabo. Naredil sem napako," je zapisal skesani nogometaš. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol