J. B. | 30. 3. 2023, 11:01

Neymar v eni uri izgubil milijon evrov, nato pa ... Zvezdnikova reakcija šokirala in poskrbela za zgražanje (VIDEO)

Twitter/Lepicky/posnetek zaslona

Ljudje po vsem svetu se iz dneva v dan sprašujejo, kako preživeti, nekateri pa denar mečejo skozi okno. Znani nogometaš je dokazal, da je zaradi bogastva, na katerem počiva, povsem izgubil stik z realnostjo.

Neymarja nesreča ne spremlja le na nogometnem igrišču, marveč več kot očitno tudi pri igrah na srečo. Brazilski zvezdnik, ki si kruh služi v dresu francoskega velikana Paris Saint-Germaina, je znan po tem, da v prostem času sila rad igra poker in tudi številne druge igre na srečo.

Profimedia

Trenutno poškodovani nogometaš se je nedolgo tega udeležil spletnega turnirja v pokru, ki pa se je zanj končal na precej boleč način.

Kot poroča brazilski Globo Esporte, je nekdanji nogometaš Barcelone v vsega eni uri izgubil kar milijon evrov!

Kljub vsemu se Neymar ni pretirano razburjal, kaj šele žaloval. Dejansko se je celo norčeval. Potem ko je postalo jasno, da je ostal brez zneska, ki je za navadne smrtnike nedosegljiv, je - vsaj tako se je zdelo - začel jokati kot dež.

Toda to je bila le igra. Nekaj trenutkov zatem se je začel glasno krohotati in hitro je postalo jasno, da mu je malo mar za to, da je ostal brez milijona evrov.

Mesečno zasluži več kot 3,6 milijona evrov

Čeprav njegova reakcija ne preseneča, saj navsezadnje z igranjem nogometa mesečno zasluži več kot 3,6 milijona evrov, pa so številni prepričani, da si nekdo, ki je vzor številnim mladim po vsem svetu, takšnega obnašanja preprosto ne bi smel privoščiti. Ne v svetu, v katerem milijoni nimajo niti za hrano niti za preživetje.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ