J. B. | 27. 9. 2022, 13:24

Nogometašu grozijo s smrtjo, ker ljubi napačno dekle: zagorel tudi njegov luksuzni porsche

Twitter/Instant Foot/posnetek zaslona

Namesto da bi navduševal na stadionih, se mora skrivati pred zlikovci, ki so življenje nadarjenega Nizozemca spremenili v pravi pekel.

Star je 20 let, je član nogometnega velikana Ajaxa, kljub mladosti je v prvi nizozemski ligi že odigral 56 tekem, letno zasluži skoraj 500.000 evrov, za nameček se je pred dnevi še poročil. Zdi se, da bi življenje Mohameda Ihattarena težko bilo lepše, toda ... Toda nadarjeni Nizozemec maroških korenin že več mesecev preživlja  pravi pekel. Razlog je naravnost bizaren: ljubi napačno dekle.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmine (@iitsyasmine)

Ihattarenovo življenje se je spremenilo v pekel, ko se je zapletel v ljubezensko razmerje z zvezdnico TikToka po imenu Yasmine. Od tedaj dalje ne spi več mirno, saj je postal tarča ljudi iz kriminalnega sveta. Poleti je moral zaradi odkritih groženj za nekaj časa celo zapustiti priprave svojega kluba. Fanta naj bi zlikovci zasledovali, mu puščali preteča sporočila in celo grozili s smrtjo. 

Preveč nevarno, da bi lahko igral

Do novega incidenta je prišlo tik po nogometaševi poroki z Yasmine. V zgodnjih jutranjih urah je zagorel njegov 75.000 evrov vredni porsche, policija ne dvomi, da je požar nekdo podtaknil. Tudi zato, ker so neznanci pred dnevi prav tako zažgali osebno vozilo, s katerim se je naokrog prevažal nogometašev brat. 

Profimedia

Toda zakaj mora nesrečni nogometaš dejansko preživljati vse to? Kako lahko preprosta ljubezen sproži tako velik val sovraštva? Kot poročajo nizozemski mediji, naj bi ljubezenski zvezi močno nasprotovala dekletova družina, očitno pa ima slednje dobre povezave tudi v podzemlju. Par se kljub vsemu ne pusti prestrašiti, pred dnevi sta - kot rečeno - zaljubljenca skočila v zakonski jarem.

Toda po drugi strani močno trpi nogometaševa kariera. V tej sezoni za Ajax ni odigral niti ene tekme, varnostna služba kluba iz Amsterdama je že pred časom ocenila, da bi bilo preprosto preveč nevarno, če bi se Ihattaren pojavil na nogometni zelenici. Prav zato naj bi se že januarja vrnil v Italijo.

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ