J. B. | 5. 4. 2023, 13:09

Nogometni superzvezdnik letno zasluži 22 milijonov evrov, na ženo pa še čaka: "To zagotovo ne bo dekle z družbenim omrežjih, saj ..."

Profimedia

V dresu nemškega velikana Bayerna si kruh služi športnik, ki podpira vse možne stereotipe. Ne zanimajo ga dragi avtomobili in prestižne vile. Denar raje zapravlja za tiste, ki jim v življenju ni lahko. Prav poseben pogled pa ima tudi na ljubezen.

Sadio Mane že nekaj let velja za enega najboljših nogometašev na svetu. Tridesetletnik je čisto pravi superzvezdnik, temu primerna je njegova plača. V Senegalu rojeni krilni napadalec z igranjem v dresu nemškega velikana Bayerna letno zasluži kar 22 milijonov evrov!

Toda kljub temu Mane sodi med tiste športnike, ki na denar ne dajo veliko oziroma ga raje kot za svoje užitke porabljajo za pomoč drugim.

Afričan je znan po svoji neizmerni dobrodelnosti. V Bambaliju, kjer se je rodil in odraščal, je med drugim financiral gradnjo šole, pošte in bencinske črpalke. Lokalni šoli je priskrbel tako povezavo z internetom kot tudi brezplačne prenosne računalnike. 

Profimedia

Prav tako vsaki družini v Bambaliju, kjer živi okrog 2000 ljudi, mesečno donira po 70 evrov, torej znesek, ki je približno enak mesečni plači senegalskega državljana z minimalno plačo. 

Sadio Mane je v preteklosti doniral že več kot milijon evrov!

Toda čeprav je njegovo srce zares veliko, v njem za zdaj še ni bilo dekleta, s katerim bi bil pripravljen skočiti v zakon. Zvezdnik menda ni samski, že nekaj časa se širijo govorice, da naj bi bil v razmerju s televizijsko novinarko Melisso Reddy. Se bo z njo tudi poročil? Mane je nedolgo tega spregovoril tudi o tem in navdušil številne.

Profimedia

"Veliko lepotic me je že pocukalo za rokav in spraševalo, zakaj nisem poročen. Takšnim odgovarjam, da mi je žal, ker izgubljajo čas zame. Ženske, s katero se bom poročil, ne bo na družbenih omrežjih. Želim se poročiti z žensko, ki spoštuje tako boga kot molitev," je poudaril Sadio Mane.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol