J. B. | 26. 4. 2023, 15:10

Nogometni zvezdnik z Ronaldovo bivšo varal ženo, ta ga je javno razkrinkala in osramotila kar oba (FOTO)

Amelia Llorente

Profimedia

Ko ji je bilo vsega dovolj, se je odločila za drastično potezo ...

Lucas Hernandez je dober nogometaš. Dovolj dober, da se je zaradi svojega znanja in sposobnosti že znašel v središču pozornosti. Toda tokrat so medijski žarometi vanj usmerjeni zaradi povsem drugačnega razloga. Ne zaradi nogometa, marveč zaradi ... nezvestobe!

Lucas Hernandez

Lucas Hernandez

Profimedia

Amelia Llorente, njegova žena, je javno razkrila, da jo član nemškega velikana Bayerna vara. Toda to ni vse. Hkrati je razkrinkala tudi njegovo ljubico. In ne boste verjeli - gre za bivše dekle nikogar drugega kot Cristiana Ronalda!

Instagram/Amelia Llorente

"Lahko prenehaš igrati na obe strani, Lucas Hernandez. Prepuščam ti ga, Cristina Buccino," je na Instagramu zapisala žena 27-letnega v Franciji rojenega nogometaša španskih korenin in dodal: "Nikar ne pozabi, da imaš dva otroka, ki ju ne prideš več niti pogledati."

Cristina Buccino

Cristina Buccino

Profimedia

Cristina Buccino, ki je kar 11 let starejša od Hernandeza, je v preteklosti že ljubimkala z nekaterimi nogometaši, med drugim z - kot rečeno - Ronaldom, s katerim sta se spoznala leta 2016, in tudi upokojenim srbskim reprezentantom Aleksandrom Kolarovom

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol