19. 9. 2022, 11:13 | Vir: Sportklub

Od mariborskega prebujanja do druženja s Chelseajem in Paris Saint-Germainom

Profimedia/fotomontaža

Tudi tokratni ponedeljkov večer bo na Sportklubu rezerviran za priljubljeno nogometno oddajo. V goste prihajata Martin Milec in Elvis Bašanović.

Za nami je še en izjemno pester nogometni konec tedna, v katerem se niti ena sama tekma na zelenicah Prve lige Telemach ni končala brez zmagovalca. A zdaj se liga nekoliko umika reprezentanci, ki jo čaka zaključek ciklusa Lige narodov.

V ta preplet se bomo v oddaji Pod prečko podali s kapetanom NK Maribor in vse bolj uveljavljenim slovenskim agentom, ki med drugim skrbi za našega največjega nogometnega dragulja.

Mihi Penku in Dejanu Obrezu se bosta tako nocoj v oddaji Pod prečko pridružila Martin Milec in Elvis Bašanović. Kapetan Maribora bo z nami delil svojo zgodbo zadnjih tednov, ko zaradi poškodbe ni mogel ekipi pomagati na igrišču, a je v ozadju vselej bodril svoje soigralce ter se z njimi veselil boljših rezultatov v zadnjih štirih krogih domačega prvenstva.

Agent v živo, zvezdnik prek video povezave

Elvis Bašanović v zadnjih letih postaja vse bolj prepoznaven nogometni agent. V tem poletju se je tako denimo pogovarjal z velikani, kot so Manchester United, Chelsea in Paris Saint Germain. Razlog? Benjamin Šeško, ki bo svojo kariero po letošnji sezoni nadaljeval pri nemškem Leipzigu. Z Bašanovićem bomo spoznavali nekoliko drugačno plat nogometa in podrobneje spoznavali, kaj sploh pomeni biti nogometni agent.

Facebook/Elvis Bašanović

V oddajo se bo prek video povezave vključil tudi slovenski nogometni dragulj Benjamin Šeško, ki bo prvič slovenski javnosti podrobneje pojasnil, kako zelo pestro je bilo njegovo poletje in predvsem kakšni so njegovi načrti za prihodnost, ko ga že v kratkem čakata reprezentančni tekmi proti Norveški in Švedski.

Tudi športni direktor Olimpije Goran Boromisa

Pripravljamo tudi kratek pogovor s športnim direktorjem Olimpije Goranom Boromiso, veliko dela nas znova čaka tudi v sodniškem pogledu z Darkom Čeferinom. Manjkali seveda ne bojo niti naj zadetki pa naj izjava in pa Fantasy kotiček, v katerem bomo podrobneje spoznali lanskoletnega zmagovalca lige Pod prečko Denisa Kukovca.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel