N. V. | 28. 6. 2023, 09:26

Bil je največji up Real Madrida, a kariera mu je propadla: vseeno živi razkošno, zapeljal je 18 let starejšo milijonarko (FOTO)

Profimedia

Vsi so ga obsojali, a on je s svojim življenjem izredno zadovoljen.

Zdelo se je, da bo nogometaš Sergio Carrallo postal zvezda Real Madrida, saj je v mladinskih kategorijah pri Realu namreč veljal za velik talent, a mu prehod iz mladinskega v članski nogomet ni uspel.

Namesto z nogometno kariero je zaslovel s poroko z milijonarko

Že pri 24 letih se je odločil zapustiti nogomet. Čeprav mu ni uspelo kot nogometašu, danes živi v razkošju, vse zaradi zakona z 18 let starejšo Caroline Stanbury.

Njena družina velja za eno najbogatejših v Veliki Britaniji, preden je začela zvezo z Carrallom, pa je bila 15 let poročena s turškim naftnim trgovcem Cemom Habibom, s katerim ima tri otroke. Stanburyjeva je v Angliji znana kot igralka in televizijska osebnost, Carrallo pa je skoraj vedno z njo. Vse, kar počneta, redno objavljata na družbena omrežja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)

Spoznala sta se, medtem ko je Carrallo študiral v Združenih državah Amerike. "Odkar sva se spoznala, nisva več ločena. Sva sorodni duši. Oče mi je rekel, da mi bo dal ves denar tega sveta, če se razideva, mama pa je začela jokati, ko je izvedela za najino razmerje. Na koncu sta jo spoznala in zdaj jo imata rada kot lastno hčerko," je povedal za Mundo Deportivo. Po razhodu z Real Madridom se Carrallo ni vrnil v Španijo in se je s Stanburyjevo za stalno preselil v Dubaj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)

Čeprav je njuna ljubezen mnogim čudna, sta že leta nerazdružljiva. Poročila sta se leta 2021, pogosto pa skupaj obiskujeta eksotične destinacije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by carolinestanbury (@carolinestanbury)

Kljub temu pa priznavata, da se še vedno soočata z obsodbami javnosti. "Mislim, da noben oče ne sanja o tem, da bi njegov zlati fant hodil z žensko, starejšo od njega. Pravzaprav, ko greva ven, sva s Sergiom videti kot mama in sin," je bila iskrena Stanburyjeva.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord