J. B. | 21. 10. 2022, 09:32

Ronaldo poskrbel za vihar epskih razsežnosti, United pripravlja drastično kazen

Profimedia/fotomontaža

Nekoč je navduševal z zadetki, ki jih je dosegel res veliko, zdaj le še dviguje prah s svojim neprimernim obnašanjem. Toda portugalski reprezentant je zdaj očitno prestopil mejo dopustnega.

Med tednom sta se v angleškem prvenstvu pomerila Manchester United in Tottenham, gostitelji so dosegli pomembno zmago. Toda ta je bila hitro potisnjena ob stran, v središču medijske pozornosti pa je že nekaj dni obnašanje muhastega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Trener Uniteda Erik ten Hag Ronalda ni uvrstil v začetno enajsterico, marveč ga je posedel na klop za rezervne nogometaše. Ob koncu tekme ga je želel poslati na zelenico, a naj bi po poročanju Daily Maila eden najboljših nogometašev vseh časov to zavrnil. Namesto na igrišče je še pred koncem tekme odšel v garderobo, se preoblekel in odhitel domov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

S tem je poskrbel za vihar epskih razsežnosti, na glavo pa si je nakopal hude težave. Ten Hag je besen nanj, o čemer priča dejstvo, da nogometaš po tekmi ni smel trenirati z drugimi člani prve ekipe. Nizozemec se je nemudoma odločil tudi, da ga ne bo uvrstil v kader za prihajajočo tekmo s Chelseajem.

Skoraj 900.000 evrov

Svoje bo dodalo vodstvo kluba, ki bo Ronalda po glavi udarilo z drastično kaznijo. Nekdanji član Reala iz Madrida in Juventusa bo moral po poročanju otoških medijev plačati denarno kazen v višini skoraj 900.000 evrov!

Prav tako je menda zelo blizu odločitev, da Ronaldo nikdar več ne bo igral za United in da bo moral že v najkrajšem možnem času zapustiti klub s stadiona Old Trafford.

Medtem se je že oglasil tudi 37-letni zvezdnik, ki pravi, da njegova poteza ni bila znak nespoštovanja, marveč nekaj, kar je sprejel z vročo glavo. Ob tem je zanimivo, da se za svoje zares neprimerno obnašanje ni opravičil. In prav to naj bi vodstvo Uniteda zmotilo do te mere, da je konec ljubezni očitno res le še streljaj stran.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.