16. 12. 2022, 11:45 | Vir: STA

Se Hrvaški obeta 3. mesto na svetovnem prvenstvu? Njihovi nasprotniki so v hudih težavah

Profimedia

"Izgubili smo veliko igralcev, ki so dali vse od sebe. Imamo kar nekaj poškodovanih igralcev," je povedal selektor Walid Regragui.

Maroška nogometna reprezentanca, ki jo na svetovnem prvenstvu v Katarju v soboto čaka tekma za tretje mesto proti Hrvaški, se bo morda morala znajti brez nogometaša Bayerna, Noussairja Mazraouija. Branilec je v polfinalu proti Franciji (0:2) utrpel "majhen udarec", je povedal selektor Walid Regragui.

Kapetan Romain Saiss je prav tako poškodovan in bo manjkal na sobotni tekmi ob 16. uri. "Izgubili smo veliko igralcev, ki so dali vse od sebe. Imamo kar nekaj poškodovanih igralcev, vendar vsi še vedno želijo igrati na tej tekmi. Vendar ne bomo tvegali," je dejal Regragui.

Spomnimo ...

Francoska nogometna reprezentanca je v Al Koru v polfinalu svetovnega prvenstva v Katarju premagala Maroko z 2:0 (1:0) in se drugič zapovrstjo uvrstila v finale. Tam se bo v nedeljo ob 16. uri v Lusailu merila z Argentino, ki je v torek s 3:0 izločila Hrvaško. Tekma med Hrvaško in Marokom bo potekala v soboto. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol