J. B. | 12. 4. 2023, 15:22

Snubijo ga s 60 milijoni evrov na sezono! Jose Mourinho prejel ponudbo, ki bi jo zavrnil zgolj norec (in trener z ambicijami ...)

Jose Mourinho

Eden najboljših nogometnih trenerjev vseh časov se je znašel na radarju kluba, ki ga je pripravljen zasuti z denarjem.

Cristiano Ronaldo bo v kratkem dobil novega trenerja, potem ko se je moral po sporu z nogometaši posloviti francoski strokovnjak Rudi Garcia, Al Nassr pa želi tudi njegovega naslednika prepričati tako, kot je portugalskega zvezdnika - z denarjem.

Najbolje plačani trener v zgodovini

Znani italijanski novinar Rudy Galetti, ki piše za Calciomercato, trdi, da je glavna želja kluba iz Savdske Arabije nihče drug kot Jose Mouriho. Ronaldovemu rojaku naj bi Al Nassr ponujal pravo bogastvo, če bi trener Rome sprejel ponudbo, bi lahko letno v žep pospravil neverjetnih 60 milijonov evrov!

Galetti dodaja, da je ponudba tako dobra, da Jose Mourinho menda "zelo resno razmišlja o tem, da bi jo dejansko sprejel". 

Če bi izkušeni strokovnjak sprejel ponudbo iz arabskega sveta, bi postal najbolje plačani trener v zgodovini nogometa. Toda ob tem je ne glede na vse kar nekoliko težko verjeti, da bi bil Mourinho tik pred koncem sezone pripravljen zapustiti klop rimskega kluba.

Profimedia

Navsezadnje se Mourinho z Romo bori za zmago v ligi Europa, prav tako je na dobri poti, da Rimljane popelje med štiri najboljše v prvenstvu in posledično v kovnico nogometnega bogastva ligo prvakov.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol