J. B. | 29. 11. 2022, 11:01

Tudi to je Katar: za nočitev plačal 200 evrov, nato pa s svetom delil svinjarijo, ki ga je pričakala (VIDEO)

TikTok/fanvillageqatarr/posnetek zaslona

Za organizacijo 22. svetovnega prvenstva so porabili milijarde evrov. Zgradili so najbolj moderne stadione in poskrbeli za brezhiben mestni promet, hkrati pa za navijače postavili tudi posebne navijaške vasi. Toda če je kdo pričakoval, da bo tam bival v vrhunskih pogojih, se je močno uštel.

Od blišča do bede. Od osupljivih, a nesramno dragih hotelov do poceni, a vse prej kot navdušujočih "lukenj". Na svetovnem prvenstvu v Katarju vam je na voljo vse na lestvici od najboljšega do najslabšega. Vprašanje le, koliko ste pripravljeni pobrskati po žepu. Če si lahko privoščite nočitev za 1000 evrov in več, boste imeli le eno težavo: kako izbrati hotel, ki vam je najbolj všeč.

@fanvillageqatarr #worldcupqatar2022 #worldcupfanvillages ♬ Hayya Hayya (Better Together) - Music from the FIFA World Cup Qatar 2022 Official Soundtrack - Trinidad Cardona & Davido & Aisha

Po drugi strani lahko med svetovnim prvenstvom bivate v tako imenovanih navijaških vaseh, kjer boste morali za nočitev odšteti okrog 200 evrov. Toda v tem primeru bo udobje, ki ga boste deležni, temu primerno. In kot razkrivajo posnetki iz ene od navijaških vasi, so pogoji za bivanje res skromni.

@fanvillageqatarr #worldcupqatar2022 #worldcupfanvillages #qatar2022 ♬ Originalton - World Cup Qatar

Organizatorji gradbenih del dejansko niso pravočasno končali in nekateri navijači so prevzeli sobe, ki so bile dodobra razmetane, celo umazane. Da, tudi to je svetovno prvenstvo v Katarju ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol