J. B. | 30. 11. 2022, 09:18

V nogometu odlično lovi žoge, v morju pa ribe: poglejte, kakšno 'zverino' je iz morja potegnil Samir Handanović (FOTO)

Profimedia/Instagram/Samir Handanovic/fotomontaža

Eden najboljših nogometnih vratarjev vseh časov je premor na klubski sceni izkoristil za obisk Jadrana. Tam je Ljubljančan pozabil na klubske tegobe in užival v eni od svojih največjih strasti.

Številni nogometaši so premor na klubski sceni, do katerega je prišlo zaradi svetovnega prvenstva v Katarju, izkoristili za dopust v toplih krajih. Slovenski zvezdnik Jan Oblak je odšel na toplo Florido, oddih pa si je privoščil tudi njegov rojak Samir Handanović. Legendarni Ljubljančan, eden najboljših vratarjev vseh časov, se je na hrvaški obali predal svoji strasti - ribolovu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samir Handanovic (@samirhandanovic)

Handanoviću, ki je trenutno član milanskega Interja, kjer pa že nekaj časa ne igra, je šlo očitno zelo dobro od rok in je tako uspešno, kot lovi žoge, lovil tudi ribe. To je potrdil z objavo na Instagramu, na katerem je svoj ribolovski uspeh podkrepil tudi z več kot zgovornimi fotografijami. Med drugim je iz morja potegnil pravo 'zverino' in ni vrag, da je bila pojedina, ki so si jo po vrnitvi z morja privoščili Handanović in njegovi prijatelji, nepozabna.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord