J. B. | 6. 12. 2022, 10:25

(VIDEO) Legendarni nogometaš poskrbel za hud incident v Katarju: s pestmi obračunal z 'nadležnim' oboževalcem s kamero

Profimedia

Nekoč je gole zabijal kot po tekočem traku, zdaj pa je nase opozoril z vse prej kot primernim obnašanjem.

Samuel Eto'o je svoj čas veljal za enega najboljših napadalcev na svetu. Nogometaš iz Kameruna je igral za številne vrhunske klube, največji pečat je pustil pri Barceloni, za katero je zabil 130 golov na 199 tekmah, in Interju (102 tekmi, 53 golov), z obema kluboma skupaj je kar trikrat slavil v ligi prvakov. Eto'o je odigral tudi 118 tekem za kamerunsko reprezentanco, v dresu z državnim grbom se je med strelce vpisal 56-krat. Po koncu kariere je zaplul v funkcionarske vode, trenutno opravlja naloge predsednika kamerunske zveze.

Udarec z nogo v glavo

Danes 41-letni Eto'o se trenutno mudi na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer pa je zakuhal hud incident, ki bi ga lahko drago stal. Zgodilo se je po koncu tekme med Brazilijo in Južno Korejo. Eto'oja so na parkirišču pred stadionom obkolili navdušeni nogometni navdušenci. Številni so se želeli fotografirati z Eto'ojem, toda eden od tistih, ki so ga obkolili, je nekdanjega nogometaša spravil ob živce.

Ne glede na to, kaj se je dogajalo, si je Eto'o privoščil nedopustno obnašanje. Možakarja, ki se je okrog njega smukal s prižgano kamero, je napadel in fizično obračunal z njim. Kot je razvidno s posnetka, je Eto'o neznanca potisnil na tla in ga potem celo z nogo udaril v glavo. Na koncu so posredovali celo varnostniki, Eto'o pa na vprašanje, zakaj se je odločil za obračun s kamermanom, ni želel odgovoriti. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.