J. B. | 17. 11. 2022, 09:42

Zgodilo se je na Štajerskem: poglejte, kako sta si v lase skočila soigralca, ki bosta dolgo obžalovala nešportno obnašanje (VIDEO)

NK Dobrovce/YouTube/MNZ Maribor/posnetek zaslona/fotomontaža

Nekdanja upa Maribora sta zakuhala enega najbolj bizarnih dogodkov zadnjih let na slovenskih nogometnih zelenicah.

Pred dnevi je bila v tretji slovenski nogometni ligi odigrana tekma med nogometnima kluboma Dobrovce in Zavrč. Tekma sama po sebi širšemu nogometnemu občinstvu seveda ni bila zanimiva, a se je na obračunu zgodil dogodek, ki odmeva po vsej Sloveniji. Zgodilo se je ob koncu prvega polčasa, ko si je domača zasedba priigrala enajstmetrovko. Vse lepo in prav, če se soigralca Adriano Bloudek in Nick Hanik Horvat ne bi zapletla v redko viden spor.

Nikakor se jima ni uspelo pomiriti

Nogometaša, ki sta se svoj čas kalila v mladinskem pogonu Maribora, sta se sporekla, potem ko sta oba želela ustreliti z bele točke. Na koncu je zadetek zabil njun soigralec, toda Bloudku in Hanik Horvatu se nikakor ni uspelo pomiriti. Ko so nogometaši že odhajali v garderobo, sta si vnovič skočila v lase. Prišlo je do medsebojnega odrivanja in vprašanje, kako bi se končalo, če ne bi posredovali soigralci. 

Vse je s strani opazoval glavni sodnik tekme in ko so se stvari vsaj malce pomirile, obema nogometašema pokazal rdeči karton. Sliši se bizarno: soigralca sta bila izključena zaradi medsebojnega obračunavanja! A tako je bilo in zdaj je že jasno, da bosta še dolgo obžalovala svoje nešportno obnašanje.

Nazaj šele aprila prihodnje leto

Disciplinski sodnik tekmovanja ni pokazal milosti. Obema je naložil ostro kazen: tako Bloudek kot tudi Hanik Horvat bosta morala izpustiti kar štiri tekme svojega kluba! Glede na to, da tretjeligaša med zimo čaka dolg premor, to z drugimi besedami pomeni, da bosta vročekrvneža svojo naslednjo tekmo odigrala šele aprila prihodnje leto ...

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.