12. 5. 2022, 19:16

TE zelo pomembne obveznosti so predstavili zaradi uspeha nogometne ekipe

Twitter/The Football

Zaradi uspeha Eintrachta so se odločili, da obljuba lahko počaka, ker je tisti dan bolj pomembno nogometno slavje. Kaj pa menite vi? Bi podprli takšno odločitev zaradi nogometne tekme? 

Zaradi Eintrachtove uvrstitve v finale nogometne evropske lige, ki bo v sredo v Sevilli, so v Frankfurtu preložili devet porok, ki so bile napovedane za naslednji dan.

Če bi Eintracht Frankfurt v sredo, 18. maja, v Sevilli premagal ekipo Rangers iz Glasgowa, v Frankfurtu naslednji dan pričakujejo praznovanje številnih navijačev pred mestno hišo.

Tako bi izgledalo, če bi se slavje dan po tekmi odvilo pred mestno hišo v Frankfurtu. Navijači londonskega West Hama, ki je igral polfinale proti Eintrachtu, so pred dnevi obkolili mladoporočenca, ki sta se želela fotografirati

Namestnica vodja matičnega urada v mestni hiši Römer Natascha Keck je dejala: "Z več deset tisoč čustvenimi nogometnimi navijači neposredno pod poročno dvorano parom ne moremo zagotoviti dogodka, ki si ga zaslužijo."

Na novico se se odzvali tudi škotski mediji. Eden izmed njih je na Twitter zapisal: "Načrti za zabavo v Frankfurtu so pripeljale do tega, da so opustili vse poroke, saj predrzni Nemci pričakujejo, da bo Rangers izgubil proti Eintrachtu."

Proslava le, če ekipa zmaga

Eintrachtov predstavnik za stike za javnostmi Axel Hellman pa je dodal, da se bo uradna proslava odvila le, če ekipa zmaga.

"Pred Römerjem proslavljaš le, če napreduješ v višjo ligo ali če imaš v rokah naslov," je še povedal in dodal: "Drugega mesta ne praznuješ, to smo storili leta 2017, ko smo izgubili finale nemškega pokala. Bila je napačna odločitev."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol