J. B. | 21. 9. 2022, 08:45

Žene reprezentantov izbrale raj na zemlji: cena? 6800 evrov na noč! (FOTO)

Instagram/Banana Island Resort/posnetek zaslona

Medtem ko bodo njihovi partnerji garali, bodo one uživale. In to kako! Partnerice nogometnih reprezentantov se bodo nekaj tednov predajale navadnim smrtnikom preprosto nedosegljivim radostim.

Letošnje svetovno prvenstvo v nogometu bo v marsičem zelo posebno. Navsezadnje bo sploh prvo, ki ga bo gostil arabski svet. Prav tako bo potekalo v zares nevsakdanjem terminu. V preteklosti smo bili v Evropi vajeni tekme svetovnega prvenstva gledati v poletnih mesecih. Tokrat bomo lahko srebali kuhano vino, uživali v prazničnih okrasitvah in hkrati spremljali tekme 22. mundiala. To se bo v Katarju začelo 20. novembra, trajalo bo vse do 18. decembra.

Medtem ko bodo v Evropi tedaj temperature precej nizke, bo v Katarju ne glede na vse vroče. Ne tako kot poleti, a vseeno dovolj vroče, da bodo lahko obiskovalci uživali ne samo v nogometu, marveč tudi v številnih drugih poletnih radostih. Povprečne novembrsko-decembrske temperature se v Katarju vrtijo od 16 (ponoči) do 25 (podnevi) stopinj Celzija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banana Island Resort Doha (@bananaislandresort)

Pričakovati je, da bodo Katar v času svetovnega prvenstva obiskale nepregledne množice navijačev, med tiste, ki bodo tja odšli zaradi nogometa, pa spadajo tudi žene in dekleta reprezentantov. In spremljevalke angleških nogometašev si bodo v Katarju zares dale duška.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banana Island Resort Doha (@bananaislandresort)

Kot je razkril Daily Mail, so žene in dekleta angleških nogometašev za svojo bazo v Katarju izbrale osupljiv resort na otoku z zanimivim imenom: Banana. Ime je dobil zaradi svoje specifične oblike, ki spominja na omenjeni sadež.

Leži precej stran od obale, dosegljiv je le s čolnom, pot do tja traja okrog 20 minut.

Gostom, ki se lahko po otoku ves čas prevažajo z električnimi avtomobili, so na voljo luksuzni bungalovi in prestižne koče na vodi, 800 metrov dolga plaža ob turkiznem morju, številni bazeni, igrišče za golf, bovling, masažni studii, celo kino, prestižne restavracije in še bi lahko naštevali.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banana Island Resort Doha (@bananaislandresort)

Pa cena? Verjetno ni preveliko presenečenje, da gre za destinacijo, ki je navadnim smrtnikom bolj kot ne nedosegljiva. Ne pa seveda tudi ženam nogometašev, sploh angleških, ki z igranjem v elitni premier ligi v povprečju tedensko v žep pospravijo neverjetnih 70.000 evrov. Zanje bo torej 6800 evrov, kolikor bodo morale odšteti za eno noč na zares osupljivem otoku Banana, bolj kot ne kaplja v morje …

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol