R.S. | 18. 12. 2023, 16:50

Ibrahimovićev sin hudo zbolel, Zlatan zaradi stiske pobegnil iz bolnišnice

Profimedia

"Nikoli se nisem tako počutil," je povedal nekdanji nogometaš. 

Zlatan Ibrahimović, ki velja za nogometno legendo, je v knjigi Jaz sem Zlatan Ibrahimović spregovoril o težkih trenutkih, ki jih je preživljal po rojstvu otroka Maxija. Maxi je namreč hudo zbolel, poroča Nova.rs. "Opazili smo, da veliko bruha. Poleg tega ni pridobival na teži, ampak jo je izgubljal. Nismo poznali vzroka. Nenehno je bruhal. Pogovarjal sem se z družino in prijatelji in vsi so me tolažili, da to ni nič strašnega," je povedal nekdanji nogometaš. 

Vendar se je stanje samo slabšalo. "Moje telo je bilo v krču. Nikoli se nisem tako počutil. Dokler nisem imel otroka, sem bil nedotakljiv. Lahko sem bil jezen in nor, pokazal sem lahko vsa mogoča čustva. In vse se je dalo rešiti, če si bil odločen, vztrajen, toda ne v tej situaciji. Bil sem nemočen, preprosto nisem mogel storiti ničesar. Maxi je bil iz dneva v dan šibkejši, bil je tako majhen. Videti je bilo, kot da ga hoče življenje zapustiti," je še dodal. 

Profimedia

Novorojenčku so morali nujno operirati želodec, Ibrahimović pa se je takrat pripravljal na pomemben sestanek. "Ne spomnim se poti do bolnišnice. Spomnim se le bolnišničnih hodnikov in vonja. Tekel sem in spraševal kje je, na koncu so me pripeljali do velike dvorane, kjer je Maxi ležal v inkubatorju. Bil je manjši kot kadarkoli prej ... Imel je napeljane cevke. Zdelo se mi je, kot da bi mi srce iztrgali iz prsnega koša."

Situacija je bila za Ibrahimovića nevzdržna. "Rad imam oba. Zame sta vse. Toda tega ne morem prenesti. Pokliči me, če kaj potrebuješ," je rekel svoji ženi in pobegnil iz bolnišnice. Na srečo je bila operacija uspešna, njegov sin pa ima zaradi operacije brazgotino. "Počuti se tako zdravega kot vsi otroci njegove starosti in pogosto se spomnim na to situacijo. To mi daje boljši pogled na življenje." 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol