R.S. | 13. 10. 2023, 20:04

Zlatko Zahović ima hude zdravstvene težave (njegovo telo je napadla bakterija)

Facebook/NK Maribor

Imel je operacijo, po njej pa se je njegov imunski sistem porušil ...

Zlatko Zahović spada med najboljše slovenske nogometaše vseh časov. Po koncu nogometne kariere je postal športni direktor NK Maribor, vendar se je njihovo sodelovanje končalo. Danes je samostojni podjetnik, skuša pa tudi prodati svojo hišo v Razvanju, ki naj bi jo skušal prodati za 350.000 evrov. Hiša je postala prevelika, ko so njegovi otroci šli po svoje. "Zlatko prodaja hišo, v kateri je živel vse od prihoda nazaj v Maribor," trdi vir Slovenskih novic. Čeprav naj bi ceno hiše znižal, v dveh letih še ni našel novega lastnika.

Prodajo hiše je prepustil agenciji: "Nimam niti volje niti časa se s tem ukvarjati, po pravici povedano. Nisem niti razmišljal o tem, ampak so oni določili takšno ceno in tudi o njej odločajo."

Profimedia

Težave z zdravjem

Trenutno mu veliko preglavic povzroča zdravje. "Malo imam zdravstvenih težav. Ne malo, kar precej. Sem dal to skozi," je povedal za Slovenske novice52-letniku je koleno napadla bakterija. Čeprav gre okrevanje po načrtih, pa nekdanji nogometaš še vedno ne hodi tako kot je treba. Imel je operacijo, po kateri se je njegov imunski sistem porušil. "Nimamo kaj, gremo dalje," je dodal. 

Upokojeni nogometaš svoj prosti čas najraje preživlja z vnuki. Njegov sin Luka, ki je prav tako nogometaš, je s partnerko Majo pred štirimi leti dobil sina Filipa, dve leti pozneje pa še hčerko Sofio

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord