Š. T. | 30. 3. 2023, 11:24

Novak Đoković izgubil bančno kartico: poglejte, kako je presenetil najditelja (VIDEO)

Instagram/SportKlub/posnetek zaslona

Nekdanja številka 1 svetovnega tenisa je doživel nenavaden pripetljaj med košarkarsko tekmo Crvene zvezde v Beogradu.

Novak Đoković je bil gost na košarkarski tekmi v Beogradu med domačo Crveno zvezdo in špansko Valencio v evroligi.

Ob polčasu se je okoli teniškega zvezdnika zbralo na desetine navijačev, ki so se z njim fotografirali, mu stiskali roke, se ga dotikali, nekateri so ga tudi poljubljali. Na videoposnetku je pri druženju s številnimi oboževalci pozornost javnosti pritegnil trenutek, ko se fantom, s katerimi je obkrožen, zahvaljuje.

Nato se srbski teniški igralec obrne stran od kamer in enemu od treh fantov, s katerimi se je rokoval in fotografiral, v žep vtakne bankovec. Srbski mediji pišejo, da je Đoković fanta nagradil s 100 evri, ker je ob prihodu na dvoboj izgubil kreditno kartico. Skrbi je hitro odgnal, saj so fantje v parku pri dvorani našli njegovo bančno kartico in mu jo vrnili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Navijačev Crvene zvezde Delij ni motilo, da je Đoković kot velik ljubitelj športa prejšnji teden spremljal tekmo velikega njihovega tekmeca Partizana (prav tako v evroligi). Tenisača so v beograjski dvorani Aleksandar Nikolić pričakali z aplavzom in skandiranjem: "Eden je Đoković Novak, Đoković Novak!" Srbski teniški zvezdnik nikoli ni skrival, da je zvest navijač Crvene zvezde. 

Najboljši srbski teniški igralec je v preteklih sezonah že večkrat s tribun bodril nogometaše Crvene zvezde v ligi prvakov in ligi Evropa ter rdeče-bele košarkarje v evroligi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

Bo lahko nastopil na OP ZDA?

Za Đokovića iz ZDA prihajajo dobre novice. Po zadnjih informacijah je ameriški senat izglasoval razveljavitev zakona o izrednih razmerah zaradi pandemije covida-19, ki jo je leta 2020 uvedel nekdanji predsednik Donald Trump.

Ameriški predsednik Joe Biden še vedno nasprotuje ukrepu, a ga namerava podpisati, če ga bo sprejel predstavniški dom, poročajo Sportske novosti. To bi pomenilo, da bodo dovoljenje za vstop v ZDA dobili tudi tisti, ki niso bili cepljeni proti virusu covida-19.

Đoković je nedavno vložil uradno prošnjo za posebno dovoljenje, da bi lahko igral na ameriških turnirjih serije ATP v Indian Wellsu in Miamiju, a mu niso ugodili in je ostal doma.

Profimedia

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ