J. B. | 27. 3. 2023, 14:24

Pozor, mladi športniki! Metropolitan v sodelovanju s Proelium Sports Agency podarja prosto mesto v Mastercard Športni akademiji

Proelium Sports Agency

Kaj še čakate? V sodelovanju z agencijo Proelium Sports Agency podajamo prosto mesto v Mastercard Športni akademiji!

Že četrto leto zapovrstjo bo športna agencija Proelium Sports Agency, ki sodeluje s številnimi znanimi športnimi obrazi, tudi nogometnim vratarjem Ažbetom Jugom, odbojkarskim reprezentantom Rokom Možičem, atletskim šampionom Kristjanom Čehom, nogometno legendo Marcosom Tavaresom, nepopustljivim borcem Ivanom Trajkovičem, rokometašem Rokom Zaponškom, nogometno zvezdnico Dominiko Čonč in drugimi, organizirala Mastercard Športno akademijo.

Proelium Sports Agency

Mastercard Športna akademija je nastala z jasnim namenom in ciljem: pomagati mladim športnikom. Garanje na treningih in tekmah je le eden od vidikov življenja športnikov, ti so ob prehodu v članske kategorije soočeni tudi s številnimi drugimi izzivi. 

Mladi športniki v Mastercard Športni akademiji lahko dobijo pomembne informacije o prehrani, športni psihologiji, preventivi pred poškodbami, sodelovanju z mediji, sklepanju pogodb, sponzorstvih in tudi uporabi družbenih omrežij.

"Pri mladih si želimo predvsem želje. Za tiste z željo bo pri nas zmeraj prostor. Vsi bi namreč radi uspeli v športu, malokdo pa je pripravljen za to vložiti dodaten trud in energijo. Kdor pokaže voljo in resnično vlaga trud v lastni razvoj, na koncu največ pridobi."

Proelium Sports Agency

"Ne samo v finančnem smislu in v obliki nagrad, ki jih dajemo, ampak tudi v športno-osebnostnem smislu. Pričakujemo še večje število prijav kot v lanskem letu. Veseli nas, da se lahko nato skupaj s športniki in starši odločimo, ali je akademija pravi prostor za njih," je pojasnil Robert Stojković, vodja Mastercard Športne akademije.

Rok Možič se zaveda, da je imel srečo

"Zavedam se, da sem imel srečo, da sem eden izmed prvih, ki je lahko šel čez celotni sistem, ki ga nudi športna akademija. Zmeraj sem delal več kot ostali in zmeraj sem bil pripravljen narediti en korak več kot vsi ostali. Nisem se oziral na to, kaj bodo rekli drugi."

Proelium Sports Agency

"Dandanes je res izjemno pomembno, da ob treningu delaš vse dodatne stvari in aktivnosti, katerih se naučiš v Mastercard Športni akademiji," je odbojkarski zvezdnik Rok Možič poudaril, da mu je Mastercard Športna akademija dala res ogromno.

Prijave so že odprte

Prijave za novo sezono Mastercard Športne akademije so že odprte, organizatorji pričakujejo več kot 100 prijav. Nova sezona se začne 1. maja, članarina znaša 560 evrov.

Proelium Sports Agency

Letošnja novost je, da bo Mastercard Slovenija članarino v celoti pokril kar 25 športnikom! To pa ni vse. K akciji je pristopila tudi naša spletna stran, Metropolitan.si tako podarja eno prosto mesto v Mastercard Športni akademiji!

Za vpis v novo sezono Mastercard Športne akademije izpolni prijavni obrazec, ki ga najdeš na tej povezavi.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol