A. B. | 8. 10. 2022, 18:01

Rafaelu Nadalu so se uresničile sanje: navdušil je z novico o rojstvu prvega otroka

Twitter/Mirror Sport

Teniški as je pred časom razveselil z novico o tem, da bo postal očka. Skupaj s partnerko sta zdaj povila prvega sina. 

Španski teniški igralec Rafael Nadal je prvič postal oče. Žena Maria Perello je na Palmi de Mallorci rodila sina, ki bo nosil enako ime kot slavni športnik, poroča španska Marca. 

Zmagovalec dvaindvajsetih turnirjev za grand slam bo tako kot zadnji od velike trojice tenisačev okusil čare starševstva.

Z novico razveselil oboževalce 

Zvesti oboževalci so takoj opazili, da je na teniškem turnirju tekom tega leta njegova partnerka nosila bolj ohlapna oblačila kot običajno. Udobna oblačila je na vseh nadaljnjih tekmah ponovila, zaradi česar so se ugibanja o domnevni nosečnosti le še povečala. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝗙𝗘𝗗𝗔𝗟 𝗧𝗘𝗡𝗡𝗜𝗦™ 🇪🇸🇨🇭 (@fedal__tennis)

Nato je presenetil z informacijo, da je njegova partnerka noseča: "Če bo vse v redu, bom postal oče," je pred časom povedal novinarjem. "Nisem vajen govoriti o svojem zasebnem življenju. Živimo bolj umirjeno, manj profilirano. Ne pričakujem, da se bo moje življenje s tem veliko spremenilo."

Za HELLO! je tudi Nadal sicer že namignil, da si želi otrok in pojasnil: "Želim si ustvariti družino. Rad imam otroke in rad bi, da moji otroci počnejo, kar jim je všeč," je povedal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cuatro (@cuatrotv)

Že leta 2019 pa je jasno povedal, da si prizadeva uživati tako v družinskem kot zasebnem življenju. "Tenisu in svoji sreči sem popolnoma predan. Uživam v obojem, v tenisu in zasebnem življenju. Imam spremljevalko in tako nisem sam v sprejemanju odločitev. Zmeraj se moraš prilagoditi situaciji. Imeti družino? Ne vem, teh stvari ni mogoče z lahkoto predvidevati," je takrat razmišljal Nadal. 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ