23. 3. 2024, 07:37

Policiste presunilo, ko so odprli vrata avtomobila znanega športnika: v njem so našli človeka, ki ...

Profimedia

Po obisku trgovine so zaskrbljeni zaposleni poklicali policiste ...

Richard Ord, nekdanji nogometaš iz Anglije, ki je v svoji karieri odigral tri tekme za mlado reprezentanco svoje države, ob tem pa zbral tudi 32 nastopov v elitni premier ligi, se je znašel v hudih težavah. Kot poročajo britanski mediji, so ga policisti zalotili, kako močno pijan sedi za krmilom svojega avtomobila. Toda ob tem je naravnost osupljivo, da je Richard Ord za kar štirikrat presegel dovoljeno mejo alkohola v krvi! 

Danes 54-letni nekdanji nogometaš se je odpeljal do trgovine, kjer si je kupil steklenico vodke, nato pa znova sedel za volan. Zaskrbljeni prodajalci so poklicali policiste, ki so Orda našli sključenega nad volanom njegovega avtomobila.

Richard Ord je imel srečo, izognil se je zaporu, so mu pa zato za kar osem mesecev prepovedali vožnjo. Na sodišču je bila sicer razkrita tudi precej žalostna življenjska zgodba nekdanjega branilca, ki je za Sunderland odigral kar 253 tekem. Kljub temu, da ni bil slabo plačan za brcanje žoge, je po koncu kariere denar hitro skopnel in danes prejema pomoč države ...

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol