26. 2. 2024, 10:15 | Vir: STA

Ronaldo s potezo hudo razjezil Messijeve navijače: tega si ne bi smel privoščiti (VIDEO)

Profimedia

Njegove nespodobne geste niso prikazali na savdski televiziji. 

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo, ki v zadnjih letih kariere igra v Savdski Arabiji, je poskrbel za veliko jezo in kritike z gesto, ki so jo navijači razumeli kot nespodobno. Na videoposnetkih po spletu je videti, da 39-letnik po tekmi gestikulira proti navijačem in premika roke proti mednožju. Razlog so bili vzkliki "Messi".

Na videoposnetkih, ki krožijo po internetu, se vidi, kako Ronaldo po nedeljski zmagi njegove ekipe Al-Nasr s 3:2 proti Al Šababu gestikulira proti nasprotnim navijačem in z rokami kaže proti svojemu dimeljskemu predelu. Pred tem je Ronaldo na kratko položil roko na uho, na videoposnetkih pa je s tribun slišati glasne vzklike "Messi".

Najboljši nogometaš sveta z osmimi zlatimi žogami, Argentinec Lionel Messi, ki zdaj igra za Inter Miami, je bil nekdaj Ronaldov dolgoletni tekmec. Messi in Ronaldo sta igrala v španski la ligi, na nasprotnih straneh derbija el clasica. Messi je za Barcelono igral 16 let, Ronaldo pa za Real Madrid devet.

Po poročanju medijev Ronaldove nespodobne geste niso prikazali na savdski televiziji, so pa posnetki hitro zaokrožili po spletu in sprožili ogorčene odzive v lokalnih medijih. V skladu s tem naj bi savdska nogometna zveza SAFF sprožila preiskavo. Ronaldo je zadel iz enajstmetrovke v prvem polčasu in vodi na lestvici najboljših strelcev savdske lige z 22 goli. Al Nasr je sicer na drugem mestu lestvice in za Al Hilalom zaostaja za štiri točke.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol