R.S. | 25. 2. 2024, 14:28

Tragedija v družini smučarske zvezdnice: po poroki je umrl ...

Profimedia

Star je bil komaj 34 let. 

Smučarka Wendy Holdener ima za sabo izjemno težke mesece. Decembra se je poškodovala na treningu in posledično predčasno končala sezono, zdaj pa je v 35. letu starosti umrl njen brat Kevin Holdener

"Z bolečino v srcu in veliko žalostjo smo se poslovili od našega dragega borca! Razsvetljeval si naša življenja in prehitro si odšel od nas. Živel si polno življenje in vedno sledil svojih načrtom. V zadnjem dejanju si se poročil s svojo zaročenko. Srečnega, kot si na teh čudovitih fotografijah, te bomo ohranili v naših srcih," je na družbenih omrežjih pokojnika zapisala družina Holdener.

Imel redko obliko raka

Kevin Holdener je umrl zaradi raka. Pred smrtjo se je v bolnici poročil s svojo izbranko, poroča Sportklub. Poroke se je udeležilo okoli 30 družinskih članov in prijateljev, tudi njegova sestra Wendy Holdener. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Holdener (@kholdener)

Švicarska smučarka se je poklonila svojemu bratu. "22. februarja zgodaj zjutraj je pri komaj 34 letih umrl Kevin, moj brat, moj zaupnik in menedžer. Star je bil 20 let, ko so mu diagnosticirali redko in zapleteno vrsto raka, kar je zanj in za vso našo družino pomenilo težko preizkušnjo. Rak je preprečil njegove sanje o lastni uspešni smučarski karieri. Kevin nas je navdušil s svojo voljo do preživetja in veseljem do življenja, pogumno se je soočil z boleznijo in uspel iz sebe iztisniti še nekaj dragocenih let življenja. Danes so se njegove supermoči žal zmanjšale. V navzočnosti svoje družine je Kevin začel svojo zadnjo pot po dolgi bolezni, ki jo je vedno prenašal dostojanstveno. Že zdaj ga zelo pogrešamo," je zapisala. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol