Uredništvo | 28. 1. 2024, 12:27

Andrej Stare pijan v prenosu?! RTV Slovenija brez milosti, komentator že kaznovan

Mediaspeed/Borut Cvetko

Je Stare res pogledal pregloboko v kozarček?

Nedavno smo poročali o precej "ponesrečenem" komentiranju priznanega športnega komentatorja Andreja Stareta. Ta se je namreč med komentiranjem skokov na svetovnem prvenstvu v poletih na Kulmu posluževal precej nenavadnih tehnik, ki so milo rečeno spominjale bolj na pogovor v gostilni kot pa na uradno komentiranje prvenstva. Na posnetku je bilo tako moč slišati, kako Stare požira črke in besede, večkrat pa je tudi dal "zdravju prednost pred kulturo".

@slo_meme_tok se drugi del pijanega Stareta😂 #sloveniatiktok #slovenia🇸🇮 #slovenia #slovenija #slovenijatiktok #slovenija🇸🇮 #balkan #fyp #foryou #fypシ #viral #serbia #bosnia #hrvatska #hrvatska🇭🇷 #bosna #bosnia🇧🇦 ♬ original sound - Slo_Meme_Tok

Kakšna usoda ga čaka?

Seveda je marsikdo ob spremljanju tekme pomislil, da je Stare zvrnil en kozarček preveč, enakega mnenja pa je očitno tudi vodstvo RTV Slovenija. Kot je prvi poročal portal Ekipa24.si, naj bi vodstvo TV Slovenija po problematičnem Staretovem nastopu sprejelo drastično odločitev. Odločili so se namreč, da bodo Stareta umaknili s prenosa današnje ekipne tekme na svetovnem prvenstvu v poletih.

Prav tako na TV Slovenija še vedno preiskujejo včerajšnji incident, tokrat pa ga bo zamenjal eden od kolegov.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol