J. B. | 23. 10. 2022, 15:45

Čustvena izpoved slovenskega olimpijca: žena ga je vrgla iz stanovanja in mu več tednov onemogočala stike s hčerko

Profimedia/Instagram/Tim Kevin Ravnjak/fotomontaža

Eden najboljših slovenskih deskarjev vseh časov je nekaj časa živel popolno družinsko življenje, ki pa se je pravzaprav čez noč sprevrglo v pravo nočno moro.

Še nedolgo tega je bilo življenje Tima Kevina Ravnjaka kot iz pravljice. Dvakratni mladinski svetovni prvak v snežnem žlebu, disciplini deskanja na snegu, in tretji s svetovnega prvenstva leta 2015 v Kreischbergu se je pred letom dni poročil na Maldivih, malce zatem pa prvič postal tudi oče. Z Nino Klinec sta se razveselila hčerke Mie in Velenjčanovo življenje je bilo preprosto popolno.

A usoda ne izbira in zna biti včasih tudi zelo kruta. To je na lastni koži občutil 25-letnik, ki je za Suzy razkril, da se je z ženo razšel, hkrati pa mu slednja že nekaj časa ne dovoli, da bi videl svojo hčerko Mio.

Ponovno združena

"Že dober mesec spim na kavču. Z Nino sva šla narazen. Najbolj pa mi je hudo, ker mi že dobre tri tedne ne pusti videti Mie. Dobro ve, kako rad imam svojo hčer, kako bi zanjo storil vse. Težko se mi je tudi sprijazniti, da sem spet pristal v 'naročju' staršev, tako da sem malo pri mami, malo pri očetu," je za Suzy povedal osmi z olimpijskih iger leta 2014 v Sočiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TKR (@timkevinravnjak)

Ravnjak ne glede na vse skuša ostati močan: "Ampak vem, da si bom po tem šoku oziroma 'tragediji' kmalu opomogel. V zadnjem obdobju sem poskušal živeti tudi sam, a se je izkazalo, da sem preveč čustveno uničen. Navsezadnje sem le človek, ki potrebuje malo topline včasih tudi pomoč."

Po objavi prispevka so se stvari očitno že spremenile na bolje. Prav na volilno nedeljo je Ravnjak na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je s svojo hčerko Mio. Ob tem je pripisal: "Ponovno združena."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.