J. B. | 1. 11. 2022, 07:00

Javno ožigosana žena slovenskega športnika vrača udarec: "Svoje bom dokazala na sodišču! Resnica bo prej ali slej prišla na plan."

Instagram/Nina Klinar/Tim Kevin Ravnjak/posnetek zaslona/fotomontaža

Je bil Tim Kevin Ravnjak res povsem iskren, ko je s čustveno izpovedjo o koncu ljubezni in "grdi ženi", ki mu ne pusti videti otroka, segel v srca številnih Slovencev? Nina Klinar pravi, da bo pravico iskala na sodišču.

Nekdanji slovenski deskar Tim Kevin Ravnjak je nedolgo tega v pogovoru za Suzy razkril, da se mu je življenje sesulo pred očmi. Pojasnil je, da ga je žena Nina, s katero se je poročil lansko leto, in to na rajskih Maldivih, vrgla iz skupnega stanovanja. Prav tako je potarnal, da mu že več tednov ne pusti videti njune hčerke Mie, ki je nedolgo tega praznovala svoj prvi rojstni dan.

Mora, ker ji bo sicer telefon pregorel

Ravnjak, ki se lahko pohvali z dvema nastopoma na olimpijskih igrah, o razlogih, zakaj se mu je zgodilo, kar se mu je, ni želel govoriti. Kljub temu je njegova zgodba hitro obšla vso Slovenijo, pod objavami medijev so se zvrstili številni takšni in drugačni komentarji. Ravnjak je prejel ogromno besed tolažbe, še toliko več, ko je postalo jasno, da je po nekaj tednih spet lahko videl svojo hčerko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

V očeh številnih je "baraba številka ena" nemudoma postala Ravnjakova žena Nina Klinar, ki se je po daljšem molku odločila, da bo z javnostjo delila tudi svojo plat zgodbe. Zaupala jo je svojim sledilcem na Instagramu.

"Da se še jaz oglasim... Občutek imam, da se moram, ker mi bo sicer telefon pregorel. Hvala vsem za klice in sporočila. Želim le povedati, da ne dajem izjav, da ne bom komentirala trenutnega dogajanja. Naj se dogaja, kar se pač dogaja. Jaz bom svoje dokazala na sodišču. To je tudi vse, kar je pomembno. Za ostalo, za vse negativne komentarje, za vsa sovražna sporočila, naperjena proti meni, mi je vseeno. Tisti, ki me poznate, veste, koliko je ura. Tisti, ki veste, za kaj se gre, tudi vse veste. Imam veliko pametnejšega dela," je povedala Klinarjeva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TKR (@timkevinravnjak)

Javno ožigosana žena slovenskega športnika je za konec odločno poudarila: "Verjamem v to, da bo resnica prej ali slej prišla na plan. Verjamem v pravičnost. In verjamem tudi, da bo na koncu vse točno tako, kot mora biti."

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol