R.S. | 14. 4. 2023, 19:29

Nove informacije o stanju žene Dawida Kubackega, ki se je borila za življenje

Profimedia/Instagram/Dawid Kubacki/fotomontaža

33-letnik ne skriva, da je za njim izredno težko obdobje. Vendar vse kaže, da se stanje izboljšuje ... 

Dawid Kubacki je moral 19. marca predčasno končati sezono, saj so njegovo ženo Marto sprejeli v bolnišnico zaradi težav s srcem. Poljski skakalec je bil v zadnjem mesecu pod velikim stresom. "Pretekla dva tedna sta nas izčrpala. Martino počutje ni najboljše, toda njeno stanje se izboljšuje. Čaka nas dolga rehabilitacija, preden se bomo lahko skupaj vrnili domov z občutkom mirnosti, da je z njo vse v redu. Marta je v dobrih rokah in hitro napreduje," je pred dobrim tednom dni v intervjuju za TVN povedal smučarski skakalec.

Vrnila se je domov

Kubacki je zdaj sporočil, da se je žena vrnila domov. "Doma smo in mirno lahko zapišem, da se je zgodil čudež, ki so ga omogočile roke zdravnikov, medicinskih sester in fizioterapevtov. Hvala vsem za vaše molitve, dobre želje in spodbudne besede. Še vedno jih bomo potrebovali, saj Marta začenja z intenzivno rehabilitacijo. Odkrivam, da skoraj vsakdo od nas pozna nekoga, ki ima srčni spodbujevalnik ali po domače 'pacemaker'. Zdaj bom delil življenje s takšno osebo," je na družbenih omrežjih zapisal 33-letnik. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dawid Kubacki (@dawid.kubacki.official)

33-letnik bo sicer nadaljeval skakalno kariero. V prihodnosti se želi potegovati za kristalni globus in druge lovorike. "Vem, da sem tega zmožen, toda ne vem, če bom imel možnost za to. To je pa drugo vprašanje." 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ