R.S. | 9. 11. 2022, 16:13

Po skrivnostnem izginotju vrhunskega športnika se je odzvala njegova nekdanja žena

FISskijumping/Twitter

Razšla sta se po letošnjih olimpijskih igrah, potem pa naj bi se 35-letnik soočal z osebnimi težavami. 

35-letni Antonín Hájek je pogrešan od začetka oktobra. Nekdanji češki vrhunski letalec je pred sedmimi leti končal kariero, še vedno pa drži češki rekord (236 m). Izginotje preiskuje policija, njegova družina je prijavo podala 2. oktobra, poroča Sport.cz. "Iskanje pogrešane osebe se nadaljuje. Moški se odtlej še ni javil," je sporočila tiskovna predstavnica policije Adéla Fialová.

Odziv nekdanje žene

Veronika Pankova, njegova nekdanja žena, z Hájekom ne živi že od marca letos, poroča češki Blesk. Razšla sta se po olimpijskih igrah, potem pa naj bi se nekdanji skakalec soočal z osebnimi težavami. 

"Da je pogrešan, sem izvedela šele, ko je to prišlo v medije. Novice mi je potrdil nekdo iz njegove družine. Čeprav je bil najin razhod na trenutke dramatičen in neroden, pa upam, da je v redu. Ne želim mu slabega," je povedala njegova nekdanja žena za češki medij. 

Ločila sta se zaradi varanja - Hájek naj bi imel afero s Karolino Jindračkovo, ki je bila tudi njena prijateljica. "To je bilo zame dvojno razočaranje. Najprej s strani moža, nato pa še s strani prijateljice. Zanj sem dala vse v zadnjih dveh letih. Čeprav je storil, kar je, upam, da je v redu. Še vedno so ljudje, ki ga imajo radi. Upam, da je zdrav, srečen in si je le vzel trenutek zase," je dodala. 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol