14. 9. 2022, 10:42 | Vir: STA

Pozor, pozor! Tudi vi ste lahko del spektakla, ki ga pripravljajo v Planici

Profimedia

Prihodnje leto bo Slovenija gostila svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju, organizatorji ob tem pozivajo vse športne navdušence, naj se jim pridružijo.

Prireditelji svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici, ki bo v dolini pod Poncami med 21. februarjem in 5. marcem prihodnje leto, v svoje vrste vabijo prostovoljce. Eden od pogojev je, da lahko pri projektu pomagajo vsaj tri dni in si lahko zagotovijo lastno namestitev.

Prijava za vse, ki so starejši od 16 let, je mogoča na spletni strani www.planica2023.si, rok za oddajo pa je do konca oktobra.

Prostovoljci bodo sodelovali na področju organizacije, logistike, izvedbi športnih tekmovanj, soustvarjanju trajnostnih akcij, koordinaciji medijskih aktivnosti in drugih področjih, so še zapisali organizatorji tekmovanja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIS NORDIC WORLD SKI CHAMPIONSHIPS (@planicanordic)

Vsak, ki bo postal del edinstvene ekipe prostovoljcev, bo prejel dve vstopnici za petkove ali nedeljske tekme, poseben zimski komplet oblačil v trajno last, dva obroka na delovni dan, vsem pa bo na voljo tudi brezplačen avtobusni prevoz na relaciji Ljubljana-Planica-Ljubljana. Vsi bodo prejeli še certifikat in vabilo na največjo zabavo ob koncu svetovnega prvenstva.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.