J. B. | 12. 1. 2023, 11:35

Smola pa takšna! Ste že videli, kako je Gloria Kotnik na tekmi zbila delavca ob progi? (VIDEO)

Profimedia

Ena od slovenskih junakinj z zadnjih olimpijskih iger delovnega obiska Bad Gasteina ne bo ohranila v lepem spominu.

V Bad Gasteinu v Avstriji je bila v sredo na sporedu ekipna slalomska tekma svetovnega pokala v deskanju. Slovenske barve sta branila Žan Košir in Gloria Kotnik, ki pa nista imela najboljšega dneva. Izpadla sta že v osmini finala, in sicer po svojem prvem izločilnem dvoboju.

Koširja in Kotnikovo, ki sta na prvi ekipni tekmi sezone zasedla šesto mesto, sta premagala Italijana Aaron March in Lucia Dalmasso. Košir je že sredi vožnje storil večjo napako, si nabral zaostanek, ki ga je reprezentančna kolegica izničila, tekmico dohitela, a tik pred koncem tudi sama storila napako.

Po napaki, ki se ji je pripetila, je bila Gloria Kotnik udeležena še v zares nevsakdanjem pripetljaju. Za trenutek je izgubila nadzor nad desko, zapeljala tik ob ograjo, nato pa tam nesrečno zbila delavca ob progi. Vrglo ga je v zrak, nakar je z obrazom naprej padel na hladna tla. K sreči je dogodek minil brez posledic, Kotnikova pa je nemudoma odhitela do delavca, se prepričala, ali je z njim vse v najlepšem redu, in se mu - jasno - za vse skupaj tudi opravičila.