N. V. | 6. 12. 2022, 19:01

Ne boste verjeli: ta produkt za nego telesa očisti vse vrste madežev

Profimedia

Predstavljamo alternativno čistilno sredstvo, ki se skriva v kopalniški omarici vsakega gospodinjstva in odstrani marsikateri trdovraten ali zasušen madež. 

Boste verjeli, če vam povemo, da govorimo o peni za britje? Res je, odstranjuje vse vrste madežev s tkanin, pišejo na TVambienti.

Očisti VSE

Odstrani madeže rdečega vina in kave z oblačil, prtov in oblazinjenega pohištva. Očisti preprogo vseh razlitih tekočin – od laka za nohte do madežev omak in sadnih sokov. Je odlično čistilno sredstvo za umetno usnje, saj iz njega izvabi še tako zažrto umazanijo; z njo pa lahko očistimo tudi tekstilne kavče, oblazinjene stole in celo avtomobilske sedeže. Odstrani zažgane madeže z dna posod, pečice, štedilnika ali steklokeramične plošče.

Uporabna je tudi za čiščenje stekel – sploh tistih v kopalnici. Če boste s peno za britje očistili ogledalo v kopalnici, se to ne bo več rosilo. Enako storite s stekleno steno v kabini za prhanje, najbolj zavzeti pa s peno za britje očistijo tudi ploščice za dolgotrajen sijaj.

Uporabna je tudi za loščenje nakita, kuhinjskih in kopalniških armatur, ročajev, zunanjosti gospodinjskih aparatov (nape, pečice, hladilnika) in drugih kovinskih predmetov.

Ne pozabite na pomivalno korito – pena za britje bo odstranila vse lise vodnega kamna, vaše korito pa se bo bleščalo kot novo.

Kako jo uporabiti?

Vse, kar morate storiti, je, da peno nanesete na madež in pustite delovati nekaj minut – 5 za mokre madeže in do 20 minut za zasušene. Peno obrišite z vlažno krpo in posušite tkanino na zraku.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.