N. V. | 30. 11. 2022, 20:00

Edini tantrični maser za moške v Sloveniji: "Le moški ve, kaj moškemu godi"

Twitter/MassaggiUomoMI

Moški, ki izvaja intimno masažo moškemu. Je to za moškega privlačno, kaj pravi trg? In kaj pravi maser; zakaj se je odločil, da bo to počel? To nam je povedal.

Tantrična masaža postaja vedno bolj priljubljena, to pa ni prav nič čudnega, saj ima vsak človek naravno potrebo po dotiku. Čeprav je dotik življenjska nuja, se s staranjem vse manj dotikamo drug drugega. Tantrični maserji pa ponujajo dotik kot zdravilo za sprostitev.

Dobičkonosnost take obljube je prepoznalo že mnogo ljudi, slovenski trg v zadnjih nekaj letih je postal preplavljen s tantričnimi maserji, najdejo se maserji za ženske in za moške, ti pa ponujajo takšne in drugačne tehnike.

Čeprav je bilo samo vprašanje časa, nas je nova ponudba na trgu tantrične masaže presenetila. Moški, ki izvaja intimno masažo moškemu, prvi v Sloveniji. Masažo izvaja v Portorožu. 

Kaj je tantrična masaža?

Pri tantrični masaži gre za sprostitev in željo po doseganju danih želenih ciljev na področju spolnega življenja ali po želji o boljšem intimnem življenju. Je namenjena sprostitvi in doseganju poglobljenega odnosa s svojim telesom, ki vpliva na samopercepcijo.

Z masažnimi tehnikami maser stimulira točke na telesu, prek katerih lahko dosežemo vrhunce, s tem pa človek dobiva na samozavesti, se sprošča.

Tantrična masaža ni erotična masaža

Ker pri tantrični masaži pogosto pride do orgazma, večina ljudi misli, da je tantrična masaža enako kot erotična masaža, pa to ni tako.

Kakšne so razlike? Maser, s katerim smo govorili, masažo izvaja na masažni mizi, medtem ko se erotične masaže večinoma izvajajo na tleh, na debelih blazinah, novodobnih posteljah ...

Facebook/Bacolod Masseur

Pri tantrični masaži sta maser in stranka v striktno poslovnem odnosu. Maser je oblečen in se - razen z rokami - s telesom stranke ne dotika.

Vrhunec, ki ga doživimo pri tantrični masaži, ni dosežen z oralno zadovoljitvijo ali spolnim odnosom, temveč z masažno tehniko, ki privede do izliva. Če pride do izliva, je ta nekaj "popolnoma drugačnega kot izliv pri dejanskem seksu ali samozadovoljevanju", obljublja tantrični maser, s katerim smo govorili. Z njim smo vstopili v stik prek organizacije Dobra družba, ki se trudi opolnomočiti seksualno delo v Sloveniji in ga predstaviti kot delo, za katero se prostovoljno odloči vedno več posameznikov, saj v njem vidijo profit in koristi.

Le moški ve, kaj je moškemu všeč

"Moška roka je popolnoma drugačna od ženske, zato se masaža izvaja z bistveno drugačnim pristopom," razlaga tantrični maser Valter.

Avalon Salon Spa

"Moška roka je bolj groba in tako pritisk roke na moško telo drugače vpliva na občutke moškega, ki se masira." Poleg tega le moški ve, kaj moškemu zares godi, pravi.

Masaže torej ne nudi samo homoseksualnim moškim, temveč vsem moškim, ki bi želeli "pogumnejše in konkretnejše prijeme na intimnih delih telesa".

Izvaja lingam tehniko tantrične masaže: masira točke na telesu moškega, ki spodbujajo stimulacijo in vzburjenje. To pomeni, da masira tudi splovilo, a ne zgolj: "Masaže določenih točk na telesu vzburjajo naše telo ter s tem prinaša željo po intimi, spolnem življenju, dvignejo libido moškega ponosa."

"S tem, da moški uravnavajo izliv, prejemajo energijo, premagujejo pretekle ovire, kot so strahovi, izgube, nemoči, impotenco, občutek, da niso sposobni seksati …" našteje le nekaj pozitivnih učinkov, ki jih ima tantrična masaža za moške. Poleg tega je koristna tudi pri spoznavanju samega sebe v svetu erotike, odkrivanju izvora blokad ter travm iz daljne preteklosti.

Kako masaža poteka?

Kot za vsako masažo takšnega tipa je tudi za to potreben predhoden pogovor, saj le tako maser najbolje spozna stranko, njene želje, vizije in potrebe.

Kaj pa praktično, kako je videti seansa? "Osebno masaže ne začnem pri nogah, temveč pri hrbtu, ter sledim mišicam, usmerjenim v noge. Ta del je izredno pomemben za nadaljnji potek masaže, saj lahko masaža območja nad zadnjico in na ritnicah ustvari intenzivno vzburjenje, pogosto pride do spolne zadovoljitve že takrat."

Instagram/Max Emerson

"Če moški želi, masiram tudi anus in prostato, kar je v današnjem času zelo popularno, večinoma moški ob temu doživijo izliv."

"Ko se konča masaža na zadnjem delu, se začne masaža sprednjega dela, torej obraza, ušes, trebuha, prsi in nato se usmerjam v noge. Masiram med nogami, moda in nad penisom. Nazadnje zmasiram še spolovilo," razloži, da uporabi tehniko, kjer s prsti vzburja moško telo, "ustvarja močna poželenja, vzpostavlja novo energijo v telesu, ter prinaša popolno ravnovesje".

"Izliv, dosežen pri taki masaži, je popolnoma drugačen, saj telo bistveno bolj sprosti," razloži, da svojim strankam po seansi svetuje daljši počitek.

Masaža traja od 60 do 90 minut. Cena masaže je odvisna od dolžine termina.

Stigmatizacija?

Homoseksualnost danes ni več takšen tabu, kot je bil nekoč, zato je intimna masaža moški-moškemu nekaj povsem normalnega: "Tabujev ni več, če pa so, se ti hitro umaknejo."

"Trg se je spremenil, želje so drugačne, pričakovanja pa velika," v slovenskem prostoru je bilo že nekaj časa čutiti povpraševanje po tantričnem maserju za moške, Valter pa bo zdaj ta manko poskušal zapolniti. "Tudi sam sem iskal tantrično masažo, ki jo ponuja prava moška roka: moški pač bolje vedo, kaj je moškemu na intimnih delih telesa najbolj všeč. A v Sloveniji tega nisem našel."

Valter je prejel že kar nekaj odzivov in povpraševanja: "Odzivi so dobri, povpraševanja pa dobivam tako od homo- kot tudi heteroseksualnih moških."

"Moški, ki iščete dobro tantrično masažo ter želite svojemu telesu prinesti le najboljše, preizkusite in verjemite mi, ne bo vam žal. Vsak moški išče nekaj posebnega in to lahko dobi, če nima predsodkov," nagovarja.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.