P.M. | 29. 7. 2022, 15:25

Kaj se dogaja s Trumpom: "Videti je kot zombi!

Profimedia

Zadnja fotografija nekdanjega ameriškega predsednika je med nekaterimi sprožila posmeh, med drugimi skrb. Njegov obraz ni takšen, kot smo ga bili vajeni do zdaj ... Vam je všeč?

Na nedavnem golf turnirju v New Jerseyju je bil Donald Trump, čigar obraz ima običajno značilen oranžni odtenek, videti precej bled.

David Yankovich, nekdanji kongresni kandidat zvezne države Wisconsin, je bil eden tistih, ki je po objavi fotografije izrazil zaskrbljenost, da 76-letnik "ni videti dobro".

Medtem so drugi, ki so bili v večini, njegovo fotografijo uporabili za posmeh nekdanjemu predsedniku.

Fotografija Donalda Trumpa brez ličil je sprožila številne odzive,

"Tako so videti živi mrtveci"

Veteran ameriške vojske David Weissman, ki je tamkajšnji javnosti znan po tem, da kot nekdanji Trumpov privrženec ne podpira več nekdanjega predsednika, je dejal : "Trump me spominja na zombija iz filma "Živi mrtveci" (Walking Dead)."

Medtem je znana ameriška komičarka Kathy Griffin, ki jo je v času, ko je bil Trump predsednik, zaradi šal na njegov račun celo preiskovala tajna služba, na Facebooku posmehljivo zapisala: "Seksi."

Naj se ljudje raje ukvarjajo s čim drugim ...

Po turnirju pod sponzorstvom Savdske Arabije, ki ga je v svojem golf klubu gostil Trump, pa so se mnogi tudi spraševali, kako je barva njegovega obraza sploh lahko tako pomembna tema pogovorov.  

"Bolj kot s spornim savdskim denarjem se ljudje ukvarjajo s Trumpovim videzom," so se odzivali nekateri komentatorji na družbenih omrežjih. "Očitno živimo v času, ko je videz pred vsem ostalim," je še zapisala uporabnica na Twitterju.