17. 6. 2022, 21:00

Kate v BREZČASNI Dianini poletni obleki: Britanci le o tem, kako ji pristoji!

Profimedia

Cambriška vojvodina je s svojo potezo, da v kultni obleki pride na konjske dirke Royal Ascot, požela veliko navdušenja. A seveda so se našli tudi kritiki ...

Kate Middleton in princ William sta se mudila na četrtem dnevu tradicionalne prireditve, ki vsako leto zbere vso britansko smetano.

Ne le to. Na dogodku ne manjka dam, ki ponosno razkazujejo svoje pisane obleke in razkošne klobuke. Barvitost in tudi ekscentričnost seveda nista za Royal Ascot nič presenetljivega, včasih pa gre kakšna od obiskovalk tudi malo čez rob okusnega.

Profmedia

A nič zato, bolj kot zaradi konjskih dirk se v Ascot pride zato, da se še dolgo potem govori o tebi. In kdor tega ne ve, je res naiven.

Poklon pokojni tašči

Cambriški vojvodinji je že neštetokrat prej uspelo ukrasti pozornost s svojimi dovršenimi stajlingi. Znana je po tem, da se na prireditvah rada pojavi v 'vintage' oblekah in tudi v takšnih, ki jih je že kdaj prej nosila. Kot pravi, želi s svojim primerom promovirati trajnost in ponovno uporabo.

Profimedia

Tudi to, da ima zelo rada pikčasti vzorec, ni nobena skrivnost. Tokrat pa je šla še korak dlje, saj je za svojo obleko v Ascotu izbrala čudovito kreacijo, ki se je spomnimo iz Dianinih časov. Njena slavna dolga bela obleka s črnimi pikicami s prireditve iz leta 1988 je ostala v trajnem spominu vseh, ki so občudovali in ki še vedno občudujejo preminulo Williamovo in Harryjevo mamo. 

In roko na srce, Diani stila in elegance res ni manjkalo.

Profimedia

Britancem je zastal dih

Prelepa Kate je v peklensko vročem dnevu - temperature so namreč na Otoku dosegle celo 31 stopinj Celzija, obleko nosila z veliko gracioznosti.

Lepota trenutka, ko so jo obiskovalci uzrli in se spomnili na pokojno Diano, so številni britanski mediji opisovali z najbolj ganljivimi besedami.

A vedno se najdejo tudi takšni, ki jim ni nič po godu. Nekateri komentatorji so se na Twitterju razpisali o tem, da naj Kate že enkrat pusti pokojno taščo počivati v miru.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.