J. Z. | 19. 11. 2022, 07:58

Študenti na nogah: ljubljanski bistro jim je odmeril čas za kosilo

Žiga Živulović jr./Bobo

Ker naj bi imeli težave zaradi nespoštljivega odnosa do zaposlenih, so se odločili ukrepati. A vsi se ne strinjajo z njihovo razlago. 

Ljubljanski Rex Bistro, ki se nahaja na Cankarjevi cesti v Ljubljani, se je odločil za nenavadno potezo: ker naj bi se mlajši gostje nespoštljivo obnašali do zaposlenih, so omejili študentsko ponudbo. Poleg tega lastnika moti, da mu gostje na spletnih straneh pišejo negativne komentarje, zato so študentsko ponudbo omejili na čas med 15. in 22. uro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Najprej jamr, pol upor ✊ (@delozlom)

V zapisu so zagrozili, da bodo študentsko ponudbo popolnoma ukinili, če se razmere v prihodnje ne bodo izboljšale. "Zagotoviti smo vam želeli vrhunsko ponudbo hrane, sestavljeno vedno iz svežih, zelo kvalitetnih sestavin in omogočiti kosilo/večerjo v lepo urejeni restavraciji, pa nekateri tega ne cenite in nam zaradi majhnih napak dajete najslabše ocene, kar za naše poslovanje ni OK," so zapisali.

Po njihovih navedbah dnevno postrežejo med 400 in 500 gostov, med njimi tudi okrog 200 študentov, kar ni enostavno. Zato ne razumejo, zakaj jim gostje dajejo slabe ocene.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Najprej jamr, pol upor ✊ (@delozlom)

Ena od uporabnic Instagrama pa je ocenila, da le redko vidi tako javen živčni zlom s strani lastnika podjetja. Uporabnica Thebarbarahorvat je zapisala, da bi lahko takšno potezo storil na boljši način. Dodala je, da je tam večkrat jedla in bila tudi nezadovoljna: pivo naj bi imelo pretečen rok, burger pa ni bil takšen, kot je bilo obljubljen.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.