P.M. | 28. 5. 2023, 13:03

Da ti srce zaigra! Rogličev sin Lev med očetovim intervjujem pobral vso pozornost (VIDEO)

Twitter/Dzmitry Biadulin/posnetek zaslona

Medtem ko je Rogla po svoji veliki zmagi odgovarjal na novinarska vprašanja, se je malček prav prikupno zabaval. To morate videti!

Slovenski kolesarski junak Primož Roglič je po veliki zmagi na kronometru na prvi medijski nastop prišel s svojim prvorojencem Levom. Ta je v očetovem naročju našel svoj način izražanja veselja, gledalce pa povsem navdušil s simpatičnim televizijskim nastopom.

Primož je skušal ostati resen ...

Medtem ko je mali Lev poskakoval in mahal z navijaškimi zastavicami, je bil zmagovalec Gira osredotočen na novinarska vprašanja. No, vsaj trudil se je, da bi bil. Levu je kmalu postalo dolgčas, ob zvokih množice navdušenih slovenskih navijačev, ki so skandirali "Kdor ne skače, ni Sloven'c!" je tudi sam začel ponavljati za njimi. Gledalci so se posebej nasmejali njegovim izrazom na obrazu. 

"To je bila dirka mojega življenja"

"Zagotovo sem užival. Vse sem dal na cesto in bilo je dovolj, lahko rečem, da je to bila dirka mojega življenja," je v soboto po zadnjem kronometru na vrhu Višarij dejal 33-letni Kisovčan. Med tistimi, ki so proslavljali njegovo neverjetno zmago, je bila tudi žena Lora.

Današnja zadnja etapa po italijanski prestolnici bo dolga 126 km, start pa bo ob 15.30. Gira bo konec okoli 18.45, kasneje pa sledi še podelitev za najboljše. Najbolj nestrpno pričakovana bo prav tista za rožnato majico najboljšega, ki jo bo prejel Roglič.

 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.