P.M. | 7. 12. 2022, 13:01

Še dan potem vsi govorijo samo o obleki Meghan Markle: ji je uspelo zasenčiti Kate?

Profimedia

Kraljevi par je bil spet v središču pozornosti, ob obleki vojvodine sussekške je vsem zastal dih.

Vojvodinja Meghan Markle je za gala večerjo v okviru podelitve nagrade Ripple of Hope Award Roberta F. Kennedyja za človekove pravice 2022 v New Yorku pokazala eleganco, ki je marsikomu vzela dih, modnim navdušenkam pa so se gotovo orosile oči.

Njuna prisotnost na svečani večerji je bil pravi vrhunec dobrodelnega dogajanja. 

Vojvodinja sussekška je nosila belo obleko z odprtimi rameni s subtilnim razporkom na sredini noge, obuta je bila v čevlje z visoko peto črne barve, lase pa je imela zelo prefinjeno spete v figo. Celotno podobo je dopolnila s pravo mero nakita, ki je bil le pika na i njene sanjske modne kombinacije.

Številni so bili navdušeni nad izborom obleke, saj ji odlično pristaja, a čudovita je bila tudi njena pričeska, ki ni bila preveč stroga in ne preveč sproščena.

Številni so bili navdušeni nad izborom obleke, saj ji odlično pristaja, a čudovita je bila tudi njena pričeska, ki ni bila preveč stroga in ne preveč sproščena.

Profimedia

Med prihodom na slovesnost sta se s Harryjem držala za roke, ko sta vstopila v dvorano znamenitega newyorškega hotela Hilton, pa je nastala popolna tišina. Med pogovorom na odru, ki ga je vodila predsednica fundacije Kerry Kennedy, je Harry z enim od odgovorov sprožil salve smeha: "Iskreno, mislil sem, da greva z Meghan samo na zmenek, zato se mi je zdelo zelo čudno, da sva v prostoru s 1500 ljudmi."

"Te dni ne hodiva veliko ven, najina otroka sta še premajhna, tole je za naju popolnoma nepričakovano."

Meghan je tudi sicer znana po odličnem smislu za modo, predvsem po svežih modnih kombinacijah, ki so vedno dobro sprejete pri modnih kritikih.