A. Kl. | 6. 2. 2022, 10:00

Ko modna ikona Kim Kardashian nosi oblačila TE znamke, se počuti KUL

Profimedia

Znamka Balenciaga je zadnje čase v ospredju garderobe Kim Kardashian, zato se zdi njihova kampanja z razvpito resničnostno zvezdnico v glavni vlogi precej logična poteza, pišejo pri N1.

Na še svežih fotografijah, ki jih je na zvezdničinem domu v Calabasasu posnela Stef Mitchell, Kardashian nastopa v raznolikih opravah.

Nekatere so bliže Kiminemu osebnemu slogu, druge bolj viziji kreativnega direktorja Demne Gvasalie: od futuristične muze v črnem “mačjem” oprijetem videzu od glave do peta do dame v prevelikem plašču z leopardovim potiskom, koničastimi škornji in eno najbolj vročih torbic med zvezdnicami ta hip, La Cagole.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

Kot je pred kratkim povedala v intervjuju za New York Times: “Imela sem obdobje Balmain, obdobje Givenchy, to pa je moje obdobje Balenciaga … Ko nosim oblačila, ki jih je zasnoval Demna, se počutim kul. Počutim se, kot da bo, karkoli oblečem, v redu, saj je to oblikoval on in on je najbolj kul.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

Velik oboževalec te znamke in občasni sodelavec kreativnega direktorja je tudi Kimin nekdanji mož Kanye West (zdaj zgolj Ye), ki je, ko sta z resničnostno zvezdnico začela zvezo, dodobra prevetril njeno garderobo in njen slog povzdignil tako, da je postala iskana ambasadorka luksuznih znamk in imenovana za modno ikono - slednje priznanje je prevzela prav v opravi krojaških mojstrov Balenciage.

Profimedia

Ye se je zdaj lotil stilske preobrazbe svoje nove izbranke Julie Fox, ki jo redno videvajo v kreacijah Gvasalie. Ta prodorni 40-letni Gruzijec je poleg vodenja Balenciage ustanovitelj znamke Vetements, ki uživa kultni status med modnimi navdušenci, z Westom pa je sodeloval tudi kot kreativni vodja pri promocijskem dogodku za album Donda.

Profimedia

Lani se je Demna Gvasalia bleščečega modnega dogodka Met Gala v newyorškem Metropolitanskem muzeju udeležil prav s Kim Kardashian, oba sta bila od glave do pete v črnini in sta imela v celoti zakrita obraza.

Profimedia

V aktualni kampanji se je Kardashian znašla v izbrani družbi: na fotografijah nastopata tudi francoska igralka Isabelle Huppert, ki je Mitchell pozirala na svojem domu v Parizu, in popidol Justin Bieber - spremljamo ga v njegov losangeleški studio.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Balenciaga (@balenciaga)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.