A. Kl. | 5. 1. 2022, 18:00

(FOTO) Zaljubili se boste v zimski modni slog supermodela Irine Shayk

Profimedia

Irina Shayk, lepotica ruskih korenin, ki je v zadnjem desetletju in pol osvojila modni svet, bo 6. januarja dopolnila 36 let. Ob tej priložnosti vam predstavljamo nekaj stajlingov, s katerimi redno navdušuje na ulicah New Yorka, ki si ga je izbrala za dom.

Gotovo jo poznate kot obraz in telo perila Intimissimi, morda pa niste vedeli, da je bila prav Irina Valeryevna Shaykhlislamova - tako se glasi njeno celotno ime - prva Rusinja, ki se je znašla na naslovnici revije Sports Illustrated.

Sledila so številna sodelovanja z najbolj zvenečimi znamkami v svetu mode in nešteto modnih revij, med drugim tudi za perilo Victorias Secret, na kateri se je leta 2016 zapisala v zgodovino, saj se je po brvi sprehodila v šestem mesecu nosečnosti.

Profimedia

Takrat se je v njenem trebuščku skrivala zdaj petletna hči Lea de Seine Shayk Cooper, ki jo z dekličinim očetom, hollywoodskim zvezdnikom Bradleyjem Cooperjem, vzgajata složno, čeprav nista več v partnerskem razmerju.

Profimedia

Pred Cooperjem je bila Shayk, ki svoj eksotični videz pripisuje očetovemu tatarskemu poreklu, več let romantično povezana s portugalskim nogometnim junakom Cristianom Ronaldom.

Irina tako pred objektivi kot v prostem času navdušuje s svojim izbranim okusom in brezhibnim slogom, zato se redno pojavlja v naši modni rubriki.

Preberite in oglejte si še:

Topli kosmatinec, ki ga obožujejo zvezdnice in vplivnice

Zvezdnice jih obožujejo: to zimo nikamor brez "skrčenih" uggic

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.