N. V. | 20. 11. 2023, 16:19

Veliki prodajni hit: ste že videli obleko, ki je obnorela številne Slovenke? (VIDEO)

Profimedia

Z obešalnikov v slovenskih trgovinah izgine praktično takoj.

Modni velikan H&M je izdal novo obleko, ki je namenjena za praznične dni, a so jo novembra že razprodali. Postala je velik prodajni hit, obnorela je modne navdušenke po vsem svetu, iz obešalnikov pa je izginila že tudi v slovenskih trgovinah. Govorimo o beli oblekici, s črno pentljo na hrbtu, ki jo na družbenih omrežjih vplivnice opisujejo kot "obleko te božične sezone" in obleko, "zaradi katere se boste počutile kot Blair Waldorf iz serije Opravljivka".

@savannah.lena the perfect dress for the holidays from h&m 🤍 @H&M #hm #holidays #christmas #newyears #newyearsoutfit #winterfashion #coquette #bow #bows #sparkle #sequin #dress #girly #aesthetic #bowseason #winter #glam ♬ My Love Mine All Mine - Mitski

Zakaj je obleka postala tako priljubljena?

Ne gre za neko magično obleko, ampak za dobro oglaševanje. H&M je promocijo svojega izdelka začel na družbenih omrežjih, predvsem TikToku in Instagramu, za svoj "reklamni obešalnik" pa so uporabili vplivnice. Te so spodbudile povpraševanje po teh izdelkih. Kmalu so se oglasile tudi številne "navadne" uporabnice družbenih omrežji, ki so potrdile, da je ocena obleke vplivnic res iskrena.

@notsophiesilva Having a blair waldorf holiday party moment🤍🖤 here’s my little try on of THE viral sequin H&M bow dress hehe #notsophiesilva #handm #hm #ootd #holidaydress #bowdress #sequindress #viraldress ♬ original sound - soph

Navdušenje se ne umirja

Slovenske uporabnice družbenih omrežij še vedno iščejo priljubljeno obleko. Nemalo jih sprašuje, kje je še na zalogi.

Ena od vplivnic je denimo ta konec tedna na Instagramu objavila, da je oblek več kot dovolj v enem večjih nakupovalnih središč v Mariboru, a že nekaj minut za tem se je morala popraviti: oblek je v času, ko je sama preizkušala oblačila v kabini, na obešalnikih zmanjkalo, poroča N1.