N. V. | 18. 3. 2023, 08:03

Po 4 letih premora se vrača najbolj seksi modna revija na svetu

Profimedia

Obljubljajo, da bomo videli svetlo preobrazbo blagovne znamke.

Znamka Victoria's Secret je po štiriletnem premoru pripravljena nadaljevati tradicijo: sporočili so, da se vrača tradicionalna modna revija Victoria's Secret Show.

Glavni finančni direktor Timothy Johnson je to napovedal med razpisom zaslužka podjetja za leto 2022: "Še naprej bomo povečevali izdatke za trženje, da bomo vlagali v posel in podprli novo različico modne revije, ki prihaja letos."

Profimedia

Predstavnik je nedavno povedal, da se podjetje trudi uvajati inovacije na vseh področjih poslovanja: "Vse smo obrnili na glavo, da bi odsevali, kdo smo danes."

Vrnitev po štirih letih

Prva odpoved modne revije Victoria's Secret se je zgodila novembra 2019 zaradi pomanjkanja raznolikosti in tolerance v kolekcijah.

Podjetje se je februarja 2020 znova soočilo s kritikami, potem ko je poročilo, ki ga je objavil The New York Times, nekdanjega zaposlenega Edwarda Razeka obtožilo spolnega nadlegovanja, ustrahovanja in ustvarjanja kulture mizoginije. Razek je nato te navedbe zanikal in v elektronskem sporočilu navedel, da so vsi argumenti v tem poročilu kategorično neresnični, napačno interpretirani ali vzeti iz konteksta.

Profimedia

Modna revija je prvič potekala avgusta 1995, nato pa je bil v naslednjih letih – z izjemo leta 2004 – izvedena še 23-krat.

Na modni reviji po navadi nastopajo velike glasbene zvezde, do sedaj so nastopili že Kanye West, Taylor Swift, Harry Styles, Ariana Grande, Ed Sheeran, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars, Usher, Justin Timberlake in drugi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.