P.M. | 24. 1. 2023, 22:00

Severina je razkazovala vitke noge, a sledilec je opazil nekaj čisto drugega: "Malo so se ušteli"

Instagram/Severina

Medtem ko so vsi hvalili njen videz, se je on "zapičil" v eno samo podrobnost.

Hrvaška pevka Severina ima poleg pevskih sposobnosti tudi zelo lep obraz in postavo, kar seveda dodatno pripomore k njeni izjemni priljubljenosti. Na Instagramu redno objavlja svoje fotografije v različnih modnih oblačilih, ob tem nikoli ne manjkajo komplimenti zvestih sledilcev in sledilk.

Tudi ob tokratni fotografiji na vijugastem stopnišču, kjer so v ospredje prišle njene dolge, vitke noge, ni bilo nič drugače. Severina je oblekla črne oprijete hlače na "špic", čez njih si je nadela usnjen brezrokavnik v temno rdeči barvi in za konec drzno opravo zaokrožila še z rdečimi petkami.

"Dan za noge", je zapisala v opisu fotografije, sledilci pa so takoj začeli s pohvalami njenega celotnega videza.

Instagram/Severina/posnetek zaslona

A enemu sledilcu je v oči padlo nekaj drugega. Moški je namreč na fotografiji opazil, da so fuge na stopnicah slabo narejene ter brez zadržkov pripomnil "Kdo je delal stopnišče? Malo so se ušteli, fuge so napačne, na to barvo lesa se jih nikoli ne naredi v beli barvi," je podal svojo oceno in zaradi duhovitosti za komentar dobil veliko všečkov. Oglasil se je še nekdo s pripombo na stopnice: "S silikonom so malo popackali robove," je komentiral.

Večina sledilcev medtem fug zaradi Severinine popolnosti ni opazila. "Vedno si izmisliš nekaj novega" in "Še vedno ne morem verjeti, da si stara 50 let," so največkrat zapisali.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.