P.M. | 28. 3. 2023, 21:13

Ona že ve: Jennifer Lopez z obleko sporočila, da je ta barva spet v modi (FOTO)

Profimedia

V svojo garderobo v naslednjih mesecih pogumno dodajte kak kos oblačila v barvi krila, ki ga je na moževi filmski premieri nosila zvezdnica.

Film Air je športna biografska drama o legendarnih supergah, ki so navdušile nekdanjega košarkarja NBA lige Michaela Jordana in „rešile” podjetje športne opreme Nike. Režiral ga je nihče drug, kot igralec Ben Affleck, od lani pa tudi mož zvezdnice Jennifer Lopez. Na premieri v kinu Regency Village v Los Angelesu, je Lopezova seveda spremljala svojega Bena, za to priložnost pa je izbrala izjemno zanimivo obleko.

Na premieri je namreč blestela v obleki italijanskega oblikovalca Antonia Grimaldija iz njegove kolekcije visoke mode jesen/zima 2021. Kreacija z dolgimi rokavi in ​​visokim ovratnikom ima prosojni zgornji del okrašen z lesketajočimi se kristalčki, medtem ko spodnji del vizualno deluje kot krilo z visokim pasom v neonski rumeni barvi

Profimedia

Po tem, kako so se na njeno izbiro barve odzvali modni poznavalci, gre gotovo za pravo odločitev zvezdnice. Torej, če ste slučajno mislili, da je priljubljenost neonskih barv za nami, se krepko motite, sporoča Jen. Modne sledilke in sledilci, ki so neonske barve že "odpikali", lahko te v naslednjih mesecih pogumno dodajo nazaj med svojo garderobo.

Profimedia

Ben je imel med govorom na premieri filma o ženi same pohvalne besede. "Nič od tega ne bi bilo mogoče brez ljubezni in podpore moje žene, ki mi pomeni več kot karkoli na tem svetu," je dejal občinstvu.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.