P.M. | 25. 5. 2023, 15:32

Modno ali neokusno: fotografi so Heidi Klum ujeli v trenutku, ko so ji ušle prsne bradavičke (FOTO)

Profimedia

Z obleko, ki jo je izbrala za rdečo preprogo v Cannesu, je nekdanja manekenka marsikoga pustila odprtih ust.

Heidi Klum nikoli ni imela težav s svojim telesom in samozavestjo, v preteklosti smo jo namreč že večkrat videli v precej razgaljenih opravah. S svojo provokativno obleko s "krili" pa je 49-letnica na filmskem festivalu v Cannesu po mnenju mnogih povzročila manjši škandal. A roko na srce, tudi navdušenje.

Trenutek slave, ki je šel narobe?

Klumova se je pred premiero zgodovinsko romantičnega francoskega filma "La Passion de Dodin Bouffant" mimo fotografov sprehodila v zelo predrzni rumeni obleki.

Profimedia

Brez dvoma je slavna nemška lepotica in televizijska voditeljica že zaradi samega izreza dekolteja, ki je komaj pokril njene prsi, na rdeči preprogi pritegnila ogromno pozornosti. Ko pa je v zrak dvignila roke oziroma krila ekstravagantne kreacije modnega oblikovalca Zuhairja Murada, je ven pokukalo še več.

Je šlo za modni spodrsljaj? Ali pa je bil namen obleke, da pokaže tudi prsne bradavice?

Je šlo za modni spodrsljaj? Ali pa je bil namen obleke, da pokaže tudi prsne bradavice?

Profimedia

Glede na to, da je bila obleka polna razporkov na prsih, to je nosila tudi brez modrčka, mnogi menijo, da razkazovanje prsnih bradavic ni bilo namerno. A kdo ve ...

Spomladansko "dobro jutro"

S kristali okrašena drzna obleka z ogrinjalom naj bi predstavljala metulja. Ta svojo popolnost doseže ravno z razprtjem kril - kot "v spomladanskem jutru". Za dodaten učinek je Heidi dodala zelo prefinjene prozorne čevlje s peto. 

Profimedia

Kreacije omenjenega modnega oblikovalca, ki ga je za svoj veliki trenutek v Cannesu izbrala Klumova, obožujejo tudi zvezdnice Chrissy Teigen, Megan Fox, Jennifer Lopez in Eva Longoria