M. P. | 26. 8. 2022, 20:30 | Promocijska objava

Popestrite si navijanje za naše fante brez slabe vesti!

Bobo

Jubilejno 20. svetovno odbojkarsko prvenstvo za moške v Stožicah je že v polnem teku. Mar ne mislite, da ob stiskanju pesti potrebujete še nekaj zelo okusnega? Imamo odgovor!

Na Poljskem in v Sloveniji se je že začelo 20. svetovno prvenstvo v odbojki. Katovice, Gliwice in Ljubljana so prizorišča bojev 24 najboljših reprezentanc. Vemo, da boste napeto spremljali in burno vzpodbujali našo ekipo, ob tem pa vam bo gotovo prišla prav tudi prav posebna poslastica!

Zadovoljstvo v lončku, brez slabe vesti

Predstavljamo vam vašo "novo obsesijo", ki jo najdete na policah večjih trgovskih centrov po Sloveniji. Zanjo je poskrbel Zott, in sicer z novo linijo Zott PROTEIN, s katero je tudi uradni nacionalni sponzor 20. Svetovnega prvenstva v odbojki.  

Pudingi in jogurti Zott PROTEIN ne vsebujejo laktoze, glutena in dodanega sladkorja ter imajo zmanjšan delež maščob za manj kalorij. Torej - popolnoma nič slabe vesti.

Zott

Bogat, kremast okus ...

Bogat okus in ravno dovolj sladek ter neskončno kremast – hitra malica po treningu, v službi, doma ali na izletu. Nešteto možnosti, da na zdrav način posladkate svoj vsakdan ter vanj vnesete proteine, na katere sicer vse prepogosto pozabimo.

A pudingi in jogurti Zott PROTEIN so veliko več kot le to. Z malo domišljije jih lahko uporabite kot osnovo za sladice, namaz na palačinkah, v kombinaciji s sadjem ali celo kot nadev za torto.

Možnosti so neomejene in predvsem bolj zdrave.

Brez laktoze, a z več beljakovinami

Torej, kot vemo, je glavna sestavina obeh izdelkov mleko. Prednost proteinskega pudinga je vsekakor ta, da je narejen iz mleka brez laktoze, torej odlična novica za vse, ki vam mlečni sladkor povzroča težave. Pomembna razlika med izdelkoma je tudi vsebnost beljakovin.

Klasični puding vsebuje le malo beljakovin, proteinski puding pa ima, kot že ime pove, precej večjo vsebnost beljakovin.

Z enim lončkom proteinskega pudinga zaužijete kar 20 gramov beljakovin, torej se z njim že močno približate tisti priporočeni količini, ki naj bi jo vseboval posamezen obrok.

Zott

Tu je še druga zelo pomembna razlika ...

Priznajte, tudi vi na izdelku najprej pogledate vsebnost sladkorja?

Pri klasičnem pudingu ugotovite, da je mali lonček dejansko sladkorna bombica – na 100 gramo najdete v povprečju kar 13 gramov sladkorjev. To sta skoraj dve veliki žlici (si že malo bolj predstavljate, kajne?).

Rešitev je proteinski puding z 4,2 gramoma. In ne, to ne pomeni, da puding vseeno ni odličen, kremast in preprosto “njami”.  

Torej, če potegnemo črto – Zott proteinski puding je zaradi dejstev, da je narejen brez dodanih sladkorjev in brez glutena vsekakor primeren za malice, sladico ali pa za popestritev obroka, klasični puding pa naj bo raje občasna sladica (seveda po uravnoteženem obroku). 

Bobo

Osvojite lahko vstopnico za ogled kar dveh tekem!

Ker izdelke Zott PROTEIN najdete na vseh policah večjih trgovskih centrov po Sloveniji, si zagotovite svojo novo najljubšo sladko razvado, da boste med gledanjem tekem uživali tudi v super proteinski sladici. 

Če pa bi vse dogajanje radi spremljali tudi v živo (vemo, da smo sedaj dobili vašo popolno pozornost), pa ... osvojite vstopnico za ogled kar dveh tekem!

Hitro pokukajte na naš Facebook in Instagram profil, kjer poteka nora nagradna igra, v kateri Zott podarja kar 3 x 2 vstopnici za ogled tekem, ki se bodo odvijale v ponedeljek, 29.8. v popoldanskem času (Iran - Egipt ter Italija- Tručija).

Sodelujte, všečkajte in delite, morda si boste ravno vi in vaša boljša/slabša polovica z osvojenima vstopnicama ogledala ti dve tekmi.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.