A. Ko. | 6. 12. 2022, 18:01

Kako je zapuščeni muc postal svetovni popotnik in zvezda na Instagramu

Profimedia

Pred dobrima dvema letoma je bil Liebchen eden izmed premnogih zapuščenih mačjih mladičev, ki je čakal na nov dom. Danes je verjetno eden največjih mačjih avanturistov. 

Bil je september 2020, ko je Erin Geldermans posvojila mačkega mladička, ki mu je nadela ime Liebchen ('srček' v prevodu). Na daleč je bilo opaziti, kako energičen in aktiven je in Geldermansova ni dolgo oklevala, preden sta se podala na svojo prvo skupno avanturo.  

Od tedaj se jih je nabralo mnogo, vsak dan pišeta skupne spomine. ʺImel je tako veliko energije, da sem ga začela jemati s seboj vsepovsod, na kolesarjenje, kampiranje, potovanja z avtom in na pohodepravi njegova skrbnica. In doda, da se je na povodeci za pse takoj privadil. Danes, dobri dve leti pozneje, ima Liebchen na Instagramu 180.000 sledilcev, za seboj pa nešteto zabavnih avantur.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adventure Cat Liebchen (@liebchen.travels)

ʺNeverjeten je. On je moj mali najboljši prijatelj, ki gre vsepovsod in prav povsod se dobro počuti,ʺ pove Erin Geldermans. Muc prav tako nima nobenih težav z druženjem s tujci, še več, prav pogosto kar gre in se nekomu usidra v naročje. Pomladi popotniški par čaka potepanje po Evropi, na listi želja pa ostajajo Aljaska, Florida in Kalifornija. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.