A. Ko. | 24. 11. 2022, 12:05

Letališki rentgen v kovčku pokazal obris – živega mačka!

Profimedia/fotomontaža

Zaposleni, ki pregledujejo kovčke na letališču, so vajeni vsega mogočega. A pravi šok je doživel eden izmed njih, ko se mu je na zaslonu prikazal obris mačka v naravni velikosti. 

Nič novega ni, da ljudje na letala jemljejo vse mogoče stvari. Tudi v kovčku, ki je bil na poti iz New Yorka v Orlando, je bilo nekaj 'zanimivosti' – steklenice, vinski kozarci, japonke, povsem na vrhu pa še maček! Rentgen je pokazal mačka v naravni velikosti, ko so kovček odprli, pa so začudeno ugotovili, da gre prav zares za pravega in še kako živega mačka!  

Imel je neizmerno srečo in čeprav je nekaj ur preživel utesnjen v zaprtem kovčku, je bil nepoškodovan. Vse skupaj pa bi se lahko končalo tragično, če bi se ta kovček vkrcal na letalo.

Ko so poiskali lastnika kovčka, je bil ta prav tako presenečen kot zaposleni.

Povedal je, da maček ni njegov, pač pa od drugega člana gospodinjstva. In da se je očitno sam izmuznil v kovček. Ležal je povsem na vrhu. Ko so ga odpirali, so opazili, da je iz zadrge kovčka celo gledalo nekaj dlak. Ker je šlo očitno za nenamerno dejanje, lastnika niso prijavili. Tale muc pa ima očitno res več življenj. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.